R. Ščiogolevaitė apie plintančias žinutes jai paaukoti: būčiau priėmusi pagalbą, bet ne tokiu būdu

  • Teksto dydis:

Kai kurie tautiečiai penktadienį sulaukė SMS žinučių, kuriose prašoma finansiškai paremti atlikėją Rūtą Ščiogolevaitę. Žinoma moteris teigė, kad yra šokiruota.

Atlikėja portalui kauno.diena.lt teigė, kad su žinučių turiniu yra susipažinusi, tačiau jų niekam nesiuntė.

„Žurnalistai susitiko su manimi ir parodė, kokia tai žinutė. Įtariu, kas tai galėtų būti. Iš tikrųjų esu šokiruota tokios iniciatyvos“, – sakė atlikėja.

Paprašius jos pasidalinti savo įtarimais, ji to padaryti nesutiko.  „Nematau tikslo. Tikiuosi, kad tam žmogui irgi bus pamoka. Negalima šitaip imtis iniciatyvos. Svarbiausia, kad tai gali baigtis blogai net ne tam žmogui, o man. Dėl to yra labai skaudu“, – portalui komentavo žinoma moteris.

Ar ji išties jaučia nepriteklių ar net pavojų? „Gal kažkur tokia tema kalbėjote?“ – paklausėme.

„Taip, apie tai buvo kalba. Atsirado papildomų sunkumų. Kalbant labai paprastai ir trumpai, iš tikrųjų būčiau priėmusi pagalbą. Bet tikrai ne tokiu būdu, kaip čia buvo padaryta. Nuo šito atsiriboju 100 proc. Tiesą sakant, nesijaučiu labai kalta, todėl, kad nieko blogo nepadariau. Ir už tai būsiu linksniuojama aš, o ne žmogus, kuris taip padarė. Ir vėl artimieji turės skaityti visas tas peripetijas: o kas čia? O kaip čia? Piktieji žmonės pradės sakyti, kad ji vėl nori reklamuotis. Tai labai nemalonu. Iš dalies dėl savo profesijos esu prie to pripratusi, man gaila  artimųjų“, – neslėpė R. Ščiogolevaitė.

Moteris teigė, kad pokalbis šia jautria tema vyko visiškai privačioje aplinkoje. Ar tai galėjo padaryti kažkas iš žinomos moters artimųjų? „Ne iš giminių, bet iš bičiulių“, – pokalbį baigė vieniša penkių vaikų mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagalba

Pagalba portretas
Kažkas iš artimos aplinkos padarė meškos paslaugą, gal nuoširdžiai norėjo pagelbėti, bet persistengė dėl savo netikusių gebėjimų. Ne visais bičiuliais galima pasikliauti. O ką veikia vaikų tėvai, kodėl jie nepadeda? Visais atžvilgiais vienai moteriai auginti 5-is vaikus yra sunku. Gal Rūtos gerbėjai iš tiesų galėtų paremti dainininkę?

Bičas

Bičas  portretas
Kalė prisikrušo tegul dabar pati ir išsilaižo. Šalava per klyną tegul užsidirba bapkių.

Juokingi

Juokingi portretas
patys bl... metu metus siekia viesumo , populiarumo, is to uzdirba pinigus, o ateina viena diena ir skundalai, prisiktu triusiku skalbimas. MAN APLAMAI SKYKSTU, KAI VIESUMOJE AUKSTINAMA PROSTITUCIJA vemsiu.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių