„The Roop“ atskleidė, ką paslėpė naujame klipe

  • Teksto dydis:

Metų pabaigoje išleidusi naują dainą „Ohmygodable“, grupė užminė mįslę, ką slepia šis vaizdo klipas. Žmonės pradėjo spėlioti, kokie meno kūriniai ar simboliai yra matomi ir ką visą tai reiškia.

„Sulaukėme išties daug spėlionių ir klausimų, daug buvo teisingų pastebėjimų, tačiau dar liko pakankamai neatsakytų temų“, – sakė grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

„The Roop“ nariai, kartu su klipo režisieriumi Sauliumi Baradinsku ir scenografu Daumantu Levicku, nusprendė atskleisti visas paslaptis bei papasakoti apie idėjas ir užkulisius šiandien pasirodžiusiame vaizdo įraše „Making of Ohmygodable“.

„Šiame įraše parodysime, su kokiais iššūkiais susidūrėme, kokiais mitais ir pasaulyje garsiais meno kūriniais rėmėmės, kur slepiasi Buda ir Kristus, kuo vardu yra į statulą panaši būtybė ir ką ji reiškia“, – intrigavo S. Baradinskas.

„Gerai! Aš pasakysiu dar vieną dalyką, kuris nepaminėtas niekur ir kurį išgirdo gal tik keli žiūrovai. Oficialiame dainos vaizdo klipe, apie 2.10 min., galima išgirsti pirstelėjimą. Romantinėje scenoje tai padaro keista būtybė ir taip iš sudievinimo stadijos grąžina mano charakterį į realybę“, – juokėsi Vaidotas.

Ši scena parodo, kaip dažnai netikroviškai žmonės save pateikia socialiniuose tinkluose, lyg statulas ar mistines būtybes, o kiti tuo patiki. Tačiau susidūrę gyvai, įtikėję žmonės negali priimti realybės su visa buitimi ir paprastumu.

„The Roop“ kviečia visus pamatyti pasakojimą apie „Ohmygodable“ kūrimą ir tuomet naujai pažiūrėti oficialų vaizdo klipą.

 


Šiame straipsnyje: The RoopOhmygodablemuzikadaina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių