Pereiti į pagrindinį turinį

„The Roop“ paskelbė apie lyderio ligą

2024-02-09 12:25
LNK inf.

Socialiniame tinkle „Instagram“ grupė „The Roop“ paskelbė apie vokalisto Vaidoto Valiukevičiaus ligą.

Vaidotas Valiukevičius
Vaidotas Valiukevičius / S. Lisausko / BNS ir V. Makovskajos / „Instagram“ nuotr.

Besiruošdami „Eurovizijos“ atrankai, muzikantai iki paskutinių dienų svarstė, ar verta imtis naujos avantiūros. Kreipimąsi į gerbėjus grupė pradėjo atitinkamai – kartais už šypsenų scenoje nesimato, ką tenka patirti ir išgyventi ten lipantiems atlikėjams.

„Nepagražinta tikrovė. Vaidotas stipriai susirgo prieš pat „Eurovizijos“ atrankų filmavimą. Laida buvo filmuota prieš 3 savaites. Laimo ligos gydymas antibiotikais nualino imuninę sistemą, prisidėjo kiti negalavimai ir teko atsigulti į ligos patalus“, – į sekėjus kreipėsi muzikantai.

Dvejonių, ar verta dalyvauti konkurse, buvo iki paskutinių dienų.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Likus trims dienoms iki filmavimo dar buvo realiai galvojama išvis nedalyvauti“, – rašė „The Roop“.

Pasitarusi grupė priėmė rizikingą sprendimą.

„Pasitarėme ir nusprendėme priimti šį iššūkį, nepasiduoti lengvai, turėti galimybę užlipti ant scenos ir keliauti toliau. Nors ir nepilnomis jėgomis“, – teigė muzikantai.

Gerbėjams skirtame įraše „The Roop“ atskleidė, kad „Eurovizijos“ atrankoje Vaidotas pasirodė visiškai nusilpęs ir išsekęs.

„Filmavimo dieną Vaidotas atvyko numetęs 5 kilogramus, bet kupinas vilties. Stengėsi saugoti savo jėgas. Mes džiaugiamės, kad pavyko užlipti ant scenos! Jau dabar jėgos atgautos ir ruošiamės finalo pasirodymui (labai norime patekti). Bus naujų gražių dalykų!“ – vilties neprarado „The Roop“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE ROOP (@theroopband)

 

„The Roop“ turi daug gerbėjų ir palaikančių Vaidotą, Mantą ir Robertą. Apie tai, kokio palaikymo grupė sulaukė tada, kai vyko į didžiąją „Euroviziją“, yra pasakojusi „KK2“ komanda.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų