Pereiti į pagrindinį turinį

Rūta Pranckūnaitė - princesė iš erotinio masažo kambarėlio

2009-11-23 14:53
Norai: Rūta ketina pasidaryti dar kelias plastines operacijas.
Norai: Rūta ketina pasidaryti dar kelias plastines operacijas. / Gedimino Bartuškos nuotr.

Kai buvo maža, ją mušdavo tėtis. Dabar ji vyrams daro švelnų erotinį masažą. "Kartais įsivaizduoju save pilyje gyvenančia princese", – prisipažino neseniai penktą kartą už prostituciją 500 litų bauda nubausta Lietuvos plastinių operacijų karaliene vadinama Rūta Pranckūnaitė.

Kompanija – katė ir manekenai

Ji priėmė savo "buduare" – mažame kambarėlyje, kuriame daro erotinį masažą. Ant sienų kabojo jos, apsinuoginusios, nuotraukos, suklijuotos veidrodžių šukės, raudona juosta.

Kampe – dušo kabina. Čia pat – sofa. Kniaukimu prašanti maisto prieš trejus metus priglausta katė Saulutė. Ant žemės – katės ėdalas ir guolis. Juodi bateliai. Televizorius, vaizdo ir garso grotuvai. Ant spintelės – žvakė, angeliuko skulptūra, manekenų galvos.

"Man patinka manekenai, gaila, kad turiu tik galvas. Su jais jaučiuosi nevieniša, – prunkštelėja. – Įsivaizduoju, kad čia žmonės, galiu su jais bendrauti. Mėgstu senovę. Įsivaizduoju save pilyje."

36-erių jaunatviškai atrodanti Rūta kalba švelniu, kartais net paauglišku balsu, ir smalsiai teiraujasi: "O kiek tau metų?"

4 tūkstančiai klientų

Plastinių operacijų karalienė neseniai jau penktą kartą sulaikyta už prostituciją. Išgirdus žodį "prostitucija" Rūtos skruostai parausta, ji kikena ir purto galvą; "Ne, ne. Aš darau erotinį masažą. Rašyk, kad nusižengiau dorovei ir netyčia kelis kartus peržengiau erotinio masažo ribas. Aš galiu kalbėtis tik apie ekologinį erotinį masažą."

Tačiau masažas – su laiminga pabaiga? R.Pranckūnaitė prunkščia: "Kaip – kitaip? Ar verta mokėti pinigus, jei nebūsi laimingas?"

Pusvalandis – 100 litų, valanda – 150 litų. Tiek kainuoja, kaip Rūta tvirtina, jos švelniai daromas masažas. Masažą ji pradėjo daryti septyniolikmetė, o per devyniolika metų erotinį masažą atliko bene keturiems tūkstančiams vyrų.

"Labai geri vyrai, – tikina Rūta. Po to akimirką veidas apsiniaukia. – Blogus aš stengiuosi ištrinti iš atminties. Jų tarsi nėra, jie buvo plėšikai, maniakai."

Tik vėliau prasitaria, kad kelis kartus vos išsigelbėjo nuo smarkiai ją sumušusių vyrų. Nuveja blogas mintis ir vėl šypsosi.

Apie meilę negalvoja

Erotinį masažą ketina daryti visą gyvenimą. Patikslina – tol, kol bus reikalinga, kol sulauks skambučio. Kad ir iki 50 ar 60 metų.

O jei, tarkime, rytoj niekas nepaskambins? Ir po savaitės, mėnesio? Rūta nusikvatoja: "Ar tu gali tai įsivaizduoti?!"

Ne, man erotinio masažo nesiūlė ir neprovokavo. Tiesa, parodė, kad po blizgančiu nertiniu vilki trumpais juodais sportiniais marškinėliais su kuklia iškirpte.

Ar su vyru išsiskyrė todėl, kad darė erotinį masažą? Purto galvą. Apie trumpą santuoką prieš keliolika metų su azartiniuose lošimuose prasilošusiu vyru ji nenori kalbėti. Kaip ir apie trylikos metų dukrelę. Kaip ir apie šeimą ir namus. "Gyvenu su artimaisiais, – sako, – ir su labai artimais."

Tačiau ar ją, masažuojančią daugybę vyrų, mylės vienas vienintelis? Atsidūsta. Apie meilę Rūta negalvoja.

Na, taria svajingai, jis turės iškart ją pamilti. Buvo tokių, kuriems ji labai patiko: "Tačiau jei netraukia su žmogumi bučiuotis – negaliu mylėti, – aiškina R.Pranckūnaitė. – Ir nenoriu, kad jis rūkytų, vartotų alkoholį, būtų vagis, plėšikas, aferistas. Juk tada ir su manimi blogai elgsis. Noriu sąžiningo ir nuoširdaus."

"Kai nepasisekdavo meilė, – pasakoja R.Pranckūnaitė, – skaudžias mintis pamiršdavau kentėdama skausmą po grožio operacijų."

Tarsi skrydis į kosmosą

Penkios krūtų plastinės operacijos, trys – nosies, viena – intymi, antakių ir veido patempimas, pilvo riebalų nusiurbimas. Iš viso – 14 grožio operacijų, kurioms išleista daugiau kaip 50 tūkst. litų. Bet tai ne pabaiga – Rūta ketina dar kreiptis į plastikos chirurgus.

"Man patinka! – neslepia R.Pranckūnaitė. – Chirurgo įrankiai, prieš operaciją jungiama aparatūra. Kartais jaučiuosi kaip prieš skrydį į kosmosą. Tai – savotiška architektūra, menas. Man net patinka kraujas."

Po šių žodžių prisimenu Rūtos internetiniame tinklalapyje sukurtą vaizdo klipą apie ją. Viename epizode ji apnuoginusi krūtis, dar sutvarstytas po operacijos, o per baltus tvarsčius matyti ne tik krūtų speneliai, bet ir kraujo lašai.

Tarsi atspėjusi mintis parodo į vieną ant sienos kabančią nuotrauką: "Ten aš po operacijos. Man gražu. Man patinka žiūrėti į save nuogą. Šokti erotiškai. Dabar aš patenkinta savo krūtimis."

Apgavo medikai?

Kodėl? Šį klausimą jai uždavė ne vienas žmogus. Rūta prisiekinėja, kad pirmą kartą ji norėjo padailinti nosį, kuri, anot R.Pranckūnaitės, buvo plati kaip juodaodės. Krūtis norėjo pakelti, nes po dukrelės maitinimo jos nusviro ir sumažėjo iki A dydžio.

"Tačiau grožio chirurgas įkalbėjo padidinti krūtis silikonu, – Rūta neslepia, kad neturi jokių kompleksų ir suvaržymų, todėl drąsiai kalbasi apie viską. – Jis apgavo, kad daugiau niekada gyvenime nereikės darytis papildomos operacijos. Bet po to man nepatiko krūtinė, sukietėjo kremzlės, darė dar vieną operaciją, po to – dar."

Paskutinį kartą – prieš dvejus metus. Krūtis gražino žinoma mikrochirurgė a. a. Eglė Knėpienė. "Ji su manimi dirbo daugiau nei kiti, tačiau tik už 5000 litų. O keli paėmė net po 9000 litų", – neslepia nuoskaudos R.Pranckūnaitė.

Ir nors Rūta tikina, kad keli specialistai ją apgavo, jog nereikės keisti implantų, be to, savo darbą atliko nekokybiškai, pyktis ji nenori: "Jei nemokėsiu, jie nebus malonūs."

Nuo grožio priklauso nuotaika

"Na, taip, – vėliau vis dėlto prisipažįsta ji, – gal nereikėjo trijų nosies operacijų. Norėjau siauresnės nosies, tačiau rezultatas man nepatiko, išryškėjo kremzlė, randai. Reikėjo taisyti. Laimė, po ozono injekcijų randų dabar beveik nematyti."

Kai Rūta buvo paauglė, važiuodama traukiniu į Minską, laikraštyje pamatė Lolo Ferrari nuotrauką. "Mane ji sužavėjo. Žinoma, kad ši moteris pasidarė daug operacijų!" – kalbėjo R.Paranckūnaitė apie plastikos chirurgų daug kartų tobulintą Lolo, kurios kiekviena dirbtinai padidinta krūtis svėrė 3 kg.

Rūta tikina, kad plastines operacijas ji darosi ne bėgdama nuo senatvės ar juolab norėdama išgarsėti: "Pasens ir ministras, ir aš. Tai priklauso nuo gyvenimo būdo, ar esi laimingas, ar nesinervini."

R.Pranckūnaitė nerūko, beveik nevartoja alkoholio. Tik, anot jos, neskanų konjaką. Ir tik simboliškai – taurelę, daugiausiai dvi.

"Jei aš sau graži, tuomet ir nuotaika gera", – prisimena, kad kadaise svėrė 68 kg ir buvo apkūni. Dabar ji patenkinta 55–57 kg svoriu, C dydžio krūtine. Tiesa, ketina dar pasidaryti (pabrėžia – tik kelias) plastines operacijas: pakoreguoti veidą, vėliau pasikeisti krūtų implantus.

Patyrė smurtą

Jei R.Pranckūnaitė reaguotų į stereotipiškus vertinimus, būtų neištikima sau. "Ką darau, viskas yra labai gražu, – įsitikinusi ji. – Tai – mano gyvenimo perlai. Aš nemėtau jų bet kam, nes juos sutryptų. O kas negražiai galvoja – ligoniai. Juk tik ligoti žmonės turi negražių minčių."

Galbūt vaikystėje ji patyrė sukrėtimų, kurie turėjo įtakos jos gyvenimo būdui? Plastinių operacijų karalienė linksi galvą: "Kažkada labai bijojau mirties. Žuvo mano močiutė, avarijoje užsimušė kaimynė su dukra."

Po to prisipažįsta: "Mane mušdavo tėtis. Ne, jis nevartojo alkoholio, bet kartais nesusivaldydavo. Aš buvau lengva, kaip punksna skriedavau į kampą. Gerai, kai pataikydavau nukristi ten, kur stovėdavo lova. Bet kartais trenkdavausi kitur. Labai skaudėdavo."

Rūta jau neverkia. Tarsi gėdydamasi prisipažįsta, kad vaikystėje iš vieno žmogaus patyrė ir negražių dalykų: "Na, nesimylėjau aš, buvo šiek tiek kitaip. Ne, nepasakosiu. Žmonės iš manęs juoksis..."

Vienintelis vyras – visuose

Rūta mėgsta gražias pasakas. Kur nėra smurto, žudynių. Jai baisu, kai net blogąją raganą žeme tampo tol, kol kauleliai išsibarsto.

Ji turi lakią fantaziją. Ir dažnai mintyse įsigyvena į mėgstamą pasaką, kai ant didelio šuns pas princesę į pilį atskrieja princas.

Ji dažnai jaučiasi maža mergaite, pasakos heroje. O erotinis masažas? Savo rūmuose princesė Rūta įsivaizduoja dirbanti tik tokį dirbą.

Kikena paraudusiais skruostais: "Save tik tokią matau. Kai fantazuoju – man gera gyventi. Aš kartais galvoju, kad ir mano vairuotojas – mano pavaldinys. O erotinį masažą darantys vyrai – tai vienas asmuo. Tas pats vyras, tik skirtingų pavidalų. Ir man jis gali paskambinti bet kurią akimirką."


Už prostituciją bausta 5 kartus

Oficialiai plastinių operacijų karaliene vadinama Rūta Pranckūnaitė, nuoga šokusi iš Televizijos bokšto, yra ne tik erotinio masažo specialistė, bet ir prostitutė, turinti 18 metų stažą.

36-erių moteris už šią savo veiklą jau bausta penkis kartus.

Prieš porą metų įsigijusi verslo liudijimą erotiniams masažams daryti, R.Pranckūnaitė, pasirodo, duonai užsidirbdavo ne tik iš jo. Klientu apsimetusį policijos pareigūną moteris sutiko lytiškai patenkinti už 150 litų.

Teisme R.Pranckūnaitė visiškai pripažino savo kaltę ir paaiškino, kad tokiu būdu pinigus užsidirba nuo 18 metų.

Pirmą kartą į plastikos chirurgų rankas ji atsidavė iširus santuokai. "Tikėjausi, kad prisikelsiu dvasiškai. Pabudusi po narkozės vyliausi pradėti naują gyvenimą", – žurnalistams yra sakiusi R.Pranckūnaitė.

Ji taip pat yra dalyvavusi realybės šou "9,5 savaitės".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų