S. Burbaitė išliejo apmaudą dėl aštraus Selo grasinimo

  • Teksto dydis:

Modelis Simona Burbaitė ne juokais susierzino, perskaičiusi Egidijaus Dragūno- Sel komentarą. 

"Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p****** vieną, užmigtum amžiams", – tokiu jai skirtu žinomo dainininko komentaru ketvirtadienio rytą socialinėje erdvėje pasidalijo S. Burbaitė.

Modelis feisbuke rašė, kad tokie komentarai, kaip E. Dragūno, kurio sulaukė besiruošdama pozityviai pradėti dieną, tikrai jos nesugniuždė, juolab, neprivertė susimąstyti, ar pasirinkimas lankyti Tailando boksą yra nemoteriškas. Žinoma moteris retoriškai klausė, kas apskritai XXI amžiuje yra nemoteriška?

"Tikiuosi, man neprireiks panaudoti bokse išmoktų įgūdžių, apsiginant prieš šio vyro kumštį, kuriuo jis man grasino. Vis dėlto šis komentaras palietė mane, nes liečia mano artimą, mano aplinką ir mano šalį. Šalį, kurioje šiandien opiausios žaizdos – agresija, psichologinis ir fizinis smurtas šeimoje, patyčios, lyčių nelygybė, priekabiavimas – sutinkamos kas antroje straipsnių antraštėje ir turbūt kas trečioje šeimoje. Kaip reaguoti toms ir tiems, kurie su tokia agresija susiduria kasdien, ne tik socialinėje erdvėje, bet ir darbe, ir šeimoje, ir visuomenėje? Užsiauginau storą odą ir tikiu tuo, kas esu ir ką darau, tačiau man skaudu ir pikta, kad tokius agresijos kupinus žinomų žmonių komentarus skaito jų sekėjai ir tai tampa visuomenės norma", – rašė žinoma moteris ir labai ragina liautis rašinėti tokius komentarus. 

Anot jos, žinomi žmonės, nuomonės formuotojai, turi jausti atsakomybę už savo viešai ištartus žodžius, užuot gilinę visuomenės žaizdas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Kas ta burbaite?selas pajuokavo,o cia...susireiksmino,pritariu selui,o ta power,ot pagasdins,100 metu,selui200,kad negros,jis nr1 LT,saunuolis,taip ir toliau

...

... portretas
Selas gera bajeri skele, nepriimkit taip rimtai visi

Petras

Petras portretas
Kad selas durniukas,tai visiems seniai aišku,o simona galėjo susilaikyti nuo komentaro,-jai tai nūtų tik į naudą...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių