Pereiti į pagrindinį turinį

Samo dukra retai girdės žodį "negalima"

2009-04-11 09:00
Samo dukra retai girdės žodį "negalima"
Samo dukra retai girdės žodį "negalima" / Roko Medonio nuotr. Tėvas: S.Urbonavičius savo jauniausiai dukrai bus tolerantiškas.

Saulius Urbonavičius-Samas laimingas, bet santūrus. Su psichologe Kristina Akramaityte gyvenantis televizijos prodiuseris ir grupės BIX lyderis, neseniai sulaukęs dukros, atžalos gimimą pažymėjo ramiai.

Du vaikus iš pirmosios santuokos turintis Samas labai brangina savo asmeninį gyvenimą. Dabar jaunu tėveliu tapęs 45 metų vyras nedaugžodžiauja: iš pradžių santūriai patvirtino faktą, kad jo mylimoji laukiasi, po to taip pat santūriai priėmė sveikinimus, su drauge sulaukęs 53 cm ūgio, 3,74 kg svorio naujagimės.

Paklaustas apie gyvenimo pamokas, kurias bandys įdiegti savo dukrai, 20 metų Mildą ir 15 metų Pijų į pasaulį paleidęs S.Urbonavičius įsitikinęs, kad pamokos gali keistis priklausomai nuo situacijos: "Jei prasidės žemės drebėjimas, reikės patarti kažką kita."

Tačiau tris pagrindines pamokos S.Urbonavičius vis dėlto išskyrė: "Žmogiškumas, darbštumas ir originalumas."

Klaidos, kurių jis bandys nekartoti? Žmonija, neabejoja Samas, visą laiką daro tas pačias klaidas ir tik, kai jos jau padarytos, įsisąmonina, kad klydo. "Kažko neleisti, drausti yra nesąmonė, – kalba S.Urbonavičius. – Aš esu ir būsiu tolerantiškas tėtis. Nepasikeičiau, o gyvenimo patirtis tik dar labiau išryškino šią tiesą."

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų