Pereiti į pagrindinį turinį

Scenoje apalpęs M.Žiedas sveikuoliu netaps

2009-04-04 09:00
Scenoje apalpęs M.Žiedas sveikuoliu netaps
Scenoje apalpęs M.Žiedas sveikuoliu netaps / Ingos Juodytės nuotr. Faktas: žinių vedėjas dėl negalavimų iš valgiaraščio neplanuoja išbraukti aštrių meksikietiškų patiekalų.

Kartais ištinkantys trumpi sąmonės praradimai LTV "Vakaro žinių" veido Marijaus Žiedo nebaugina – aukštaūgis nežada atsisakyti kasdienių įpročių, keisti mitybos raciono ir nekantriai laukia, kada iš daržo galės skinti šviežius agurkus.

Praėjusią savaitę Nacionaliniame dramos teatre vykusiuose "Auksinių scenos kryžių" apdovanojimuose vakaro vedėjas M.Žiedas netikėtai nualpo teatro ir per televizorių ceremoniją stebėjusių žiūrovų akivaizdoje.

Po renginio vieni kalbėjo, esą vakaro vedėjui pasidarė negera nuo tiršto ore sklandžiusio moteriškų kvepalų kvapo, kiti tikino, kad per ilgai truko kultūros ministro Remigijaus Vilkaičio baigiamasis monologas. Renginio režisierė Andželika Cholina kaltę vertė įtampai ir savo reiklumui.

"Jaučiuosi sugadinęs šventę", – paklaustas apie savijautą, prislėgtas atsakė M. Žiedas.

Kodėl apalpo scenoje, jis tiksliai nežino. M.Žiedas spėlioja, kad galbūt kaltas po žiemos nusilpęs organizmas, nesibaigiančios peršalimo ligos, avitaminozė, įtampa prieš didįjį vakarą, pervargimas.

M.Žiedas trumpam sąmonės netenka jau ne pirmą kartą, tiesa, tiesioginiame eteryje to dar nebuvo. "Tikiuosi, kad daugiau ir nebus", – vylėsi aukštaūgis žinių vedėjas.

Šiuo metu M.Žiedas gydosi ambulatoriškai. Medikai jam atlieka įvairius tyrimus. "Jei lieps – gersiu vaistus, vitaminus. O kai atšils oras, nuo saulės spindulių gerės nuotaika ir savijauta", – įsitikinęs televizijos veidas.

Kardinalių pokyčių savo gyvenime vyras neplanuoja. Toliau žada mėgautis saldumynais ir aštriais patiekalais, be kurių tiesiog negali gyventi.

M.Žiedas nė nemano dėl sveikatos keisti darbo. Jis įsitikinęs, kad eteryje patiriamas stresas yra daugiau malonus, nei žalingas.

"Apie jogos pamokas arba treniruoklių salę taip pat negalvoju. Vasarą aktyvaus sporto bus sočiai. Kai atsiras šviežių daržovių, netruks ir natūralių vitaminų", – šyptelėjo M.Žiedas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų