Pereiti į pagrindinį turinį

Skandalingasis krepšininkas V. Dilys tapo dėde

2017-01-09 10:07
DMN inf.

Skandalais garsėjantis krepšininkas Vilmantas Dilys šįkart pranešė gerą naujieną. 29-erių metų vyras pasidžiaugė tapęs dėde – jo brolis su mylimąja sulaukė dukrytės.

Sekmadienio vakarą savo socialinio tinklapio paskyroje krepšininkas pasidalino nuostabia naujiena – jo 25-erių metų brolis Gytautas tapo tėvu.

„Šiandien esu be proto laimingas! Mano mažasis broliukas Gytautas Dilys tapo tėtuku, o aš – dėde! Sunku patikėt, kad taip greit bėga laikas. Atrodo, kad dar vakar žaidėme „bushido“, o šiandien jis jau sūpuoja nuostabią dukrą! Sveikinu ir myliu! Mama, tu jau antrą kartą tapai bobute, nors tau dar nėra net 50-imt metų!“ – džiūgavo Vilmantas.

Ir Vilmantas, ir jo brolis Gytautas sulaukė labai daug sveikinimų.

„Esu labai laiminga, turėdama du anūkus. Ačiū mano vaikams“, – socialiniame tinklapyje pasireiškė Gytauto ir Vilmanto mama Jolanta Dilienė.

Skandalais garsėjęs V. Dilys 2012 m. sausį Kauno Kristaus Prisikėlimo bažnyčioje susituokė su metais jaunesne buvusios grupės „Kitokios“ nare, įvairių grožio projektų dalyve, grožio studijos savininke Guoste Abeciūnaite.

2012 m. liepą jie susilaukė sūnaus, tačiau 2015 m. vasarį Vilmantas ir Guostė išsiskyrė, o krepšininkas jau neslėpė santykių su atlikėja Natalija Bunke.

Tačiau 2016 m. skandalais pažymėti krepšininko ir dainininkės Natalijos santykiai nutrūko. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų