Pereiti į pagrindinį turinį

Skarbaliai mažylio ieškos tarp braškių

2009-03-28 09:00
Skarbaliai mažylio ieškos tarp braškių
Skarbaliai mažylio ieškos tarp braškių / Vaivos Jokužytės nuotr. Pilnatvė: nors prisipažino, kad nėštumas nėra lengvas, ponios Aelitos akys švytėte švyti.

Klaipėdiečiai Aelita ir Egidijus Skarbaliai jau greitai taps daugiavaike šeima. Medikai yra išpranašavę mergaitę, tačiau nepatikli pora renka vardus ir berniukui.

Vyras lepina

Mažylis pasaulį turėtų išvysti apie Jonines. "Pajuokaujame, kad teks naujagimio ieškoti braškių lysvėje", – šypsojosi A.Skarbalienė.

Žinią apie kūdikį visa šeima sutiko su dideliu džiaugsmu. Klaipėdiečių pora būsimą atžalą vadina planuota, nors apie konkrečią datą kalbų ir nebuvo. "Su Egidijumi nuomonės sutapo – jei dabar neprisiruošime, jau nebesinorės grįžti atgal į bemiegių naktų ir rūpesčių sūkurį, kai kiti du vaikai bus gerokai ūgtelėję. Pasakėme sau: "Jei dabar yra tinkamas laikas, kūdikis ateis". Taip ir buvo", – atviravo A.Skarbalienė.

Ponios Aelitos vyras tenkina visus žmonos įgeidžius. "Stengiuosi nebūti bjauri, nevarinėju, bet Egidijus tikrai lepina. Kartais patraukiu per dantį: "Kai pagimdysiu, visa tai turės tęstis arba man tikrai bus sunku atprasti", – juokėsi besilaukianti politiko mylimoji.

Marinuotų agurkėlių ar pyragaičių "duoklės" iš namiškių ji tvirtino nereikalaujanti, tačiau specifinių mitybos pokyčių pastebėjo. "Į mėsą tiesiog negaliu pažiūrėti", – nusipurtė A.Skarbalienė.

Tęstų V raidės tradiciją

Dešimtmetis Vilius iš ankstesnės E.Skarbaliaus santuokos bei pustrečių metukų poros pirmagimis Vismuntas glostydami apvalėjantį moters pilvuką iš pradžių aiškino, kad jiems visiškai nesvarbu, su kuo teks žaisti – dar vienu broliuku ar sesute. Visgi vėliau vaikai pradėjo atakuoti klausimais.

"Galima sakyti, kad dėl berniukų pasidomėjome, ko turėtume sulaukti. Mums patiems nėra didelio skirtumo. Visai gražu ir trys vyrai ąžuolai, o jei gimtų mergytė – irgi nuostabu. Egidijus sako, kad mažoji būtų tikrų tikriausia šeimos lepūnėlė", – dėstė A.Skarbalienė.

Išgirdusi medikų prognozes moteris nepuolė pirkti rožinės spalvos suknelių: "Gydytojai juk gali ir suklysti".

Su vyru A.Skarbalienė jau po truputį renka naujagimiui vardus, tačiau neabejoja, kad visi taškai bus sudėlioti po gimdymo. "Juk būna, kad pasižiūri tėvai mažyliui į akis ir vardas pats ateina. Būtent taip buvo su mūsiškiu Vismuntu".

Visgi dėl vieno dalyko pora yra susitarusi – jeigu vėl gimtų berniukas, jo vardas turėtų prasidėti raide V. "Tęsime tradicijas", – juokėsi ponia Aelita.

Kaupia jėgas namuose

Septintą mėnesį nėščia moteris šiuo metu kaupia jėgas namuose ir draugauja su mažuoju sūneliu. Klaipėdietė prisipažino, kad nėštumas nelengvas. "Su Vismuntu irgi buvo sunku. Tikėjausi, kad antrąsyk bus lengviau, bet taip nėra. Savaitė praeina ir jau ramiau, kad dar paaugome ir sustiprėjome", – kalbėjo moteris.

Anksčiau A.Skarbalienė yra užsiminusi apie polinkį į darboholizmą. Gimus Vismuntui ji neilgai teištvėrė tarp keturių namų sienų. Vis dėlto dabar Nacionalinio kraujo centro filialo direktorė jau nėra įsitikinusi, kad po gimdymo vėl skubės nerti į darbų sūkurį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų