Pereiti į pagrindinį turinį

„Soriuko“ dalyvis turėjo įrodinėti, kad yra ne gėjus

2014-06-11 15:00
DMN inf.

Į „Soriuko“ vilą kasdien atvyksta vis drąsesni ir žiūrovus stebinti nusiteikę dalyviai. Tačiau vieno jų, verslininko Ričardo drąsa pribloškė ir realybės šou kūrybinę grupę, ir kitus laidos dalyvius.

LNK nuotr.

LNK realybės šou „Soriukas“ verda karštos vasaros pasimatymų aistros. Projekto dalyviai įveikė pirmųjų pasimatymų jaudulį ir televizijos žiūrovams pažėrė juoko, bučinių, meilės ir apsinuoginimų dozę.

Į „Soriuko“ vilą kasdien atvyksta vis drąsesni ir žiūrovus stebinti nusiteikę dalyviai. Tačiau vieno jų, verslininko Ričardo drąsa pribloškė ir realybės šou kūrybinę grupę, ir kitus laidos dalyvius. Nepatogiose situacijose nepasimetantis Ričardas Vilniaus centre vykdė merginų užduotį parduoti nuskintą alyvos šakelę. Keisto augalo pardavėjas iškart krito į akį Vilniuje poilsiaujantiems turistams. Būrys vyrų iš Didžiosios Britanijos Ričardą, gausybės žmonių akivaizdoje išvadino gėjumi! Tačiau „Soriuko“ dalyvis nepasimetė. Ričardas ėmė įrodinėti turistams nesąs gėjus ir net sugebėjo įsiūlyti alyvos šakelę. Už dešimt litų!

Tačiau Ričardui ne taip lengvai sekėsi palenkti „Soriuko“ merginas į savo pusę. Mat jo konkurentas – menininkas ir aktorius Simonas merginas ėmė ne pinigais, o Elvio Preslio dainomis, legendinio dainininko balsu!

Kurį vaikiną – verslininką Ričardą ar dainininką Simoną pasirinks žaviosios gražuolės Ieva ir Živilė? Ir kurio laukia šviesi ateitis Živilės tėvų ūkyje? Visi atsakymai ketvirtadienio vakarą 21 val. per LNK!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų