Pereiti į pagrindinį turinį

Supermodelis G. Bundchen atsisveikino su podiumu

2015-04-16 07:08
BNS inf.

Ašaros, apsikabinimai ir audringos ovacijos lydėjo paskutinį supermodelio Gisele Bundchen (Žizel Bundšin) pasirodymą ant podiumo jos gimtinėje Brazilijoje trečiadienį.

34 metų daugiausiai uždirbanti pasaulio manekenė paskutinį kartą žengė podiumu per San Paulo mados savaitę (SPFW) - renginį, kuriame ji debiutavo prieš du dešimtmečius.

Blondinė, kuri bendradarbiavo su daugeliu įtakingiausių mados pasaulio kompanijų, pradėjo ir baigė Brazilijos mados namų „Colcci“ kolekcijos pristatymą, dėdama tašką savo įspūdingoje karjeroje ant podiumo, pavertusioje brazilę pirmo ryškumo žvaigžde.

Kolekcijos pristatymą pirmoje žiūrovų eilėje stebėjo G.Bundchen artimieji, tarp jų manekenės tėvai ir vyras, amerikietiškojo futbolo žvaigždė Tomas Brady (Tomas Breidis), taip pat jos pakviesti draugai.

G.Bundchen atrodė rami ir šypsojosi. Visas šou truko apie 20 minučių.

Tačiau kai ant podiumo pasirodė minia vyrų ir moterų, vilkėjusių džinsus ir berankovius marškinėlius su jos atvaizdu, brazilų gražuolė nesutvardė ašarų. G.Bundchen glebėsčiavosi su draugais ir mojo žiūrovams, kurie jai plojo atsistoję.

Supermodelis praėjusį mėnesį paskelbė, jog baigia karjerą ant podiumo, norėdama daugiau laiko praleisti su šeima – vyru, amerikietiškojo futbolo komandos „New England Patriots“ puolėju T.Brady, ir jųdviejų vaikais - Benjaminu (Bendžaminu) bei Vivian.

Interviu Brazilijos laikraščiui „Folha de Sao Paulo“ G.Bundchen sakė: „Mano kūnas man pasako, ar tai, ką darau, yra verta daryti, ir dabar jis paprašė sustoti. Gerbiu savo kūną, o tai, kad galiu sustoti, yra privilegija“.

Tačiau visiškai modelio karjeros ji neketina atsisakyti – brazilė sutelks dėmesį į spausdintinės reklamos kampanijas, taip pat toliau reklamuos savo apatinio trikotažo liniją „Gisele Bundchen Intimates“, kurią 2011 metais pristatė bendradarbiaudama su brazilų kompanija „Hope“.

„Esu dėkinga, kad būdama 14-os gavau galimybę pradėti šią kelionę. Šiandien, po 20 metų mados pramonėje, man itin malonu, kad dalyvauju savo paskutiniame madų šou, nes pati taip nusprendžiau, ir visgi toliau užsiimsiu kitais šio verslo aspektais“, - rašė manekenė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ po savo paauglystės metų nuotrauka.

G.Bundchen, žurnalo „Forbes“ duomenimis, pernai uždirbo 47 mln. JAV dolerių ir aštuntus metus iš eilės buvo brangiausiai apmokama pasaulio manekenė.

Ji yra dirbusi su tokiais garsiais mados namais kaip „Chanel“, „Valentino“, „Versace“, „Louis Vuitton“, „Balenciaga“, „Carolina Herrera“. Brazilė taip pat daug kartų yra buvusi „Victoria's Secret“ „angelas“.

Liekno ir atletiško kūno sudėjimo G.Bundchen užkopti į daugiausiai uždirbančių manekenių sąrašo viršūnę padėjo visiškas atsidavimas darbui ir tai, kad ji nuo karjeros pradžios laikėsi griežto ir profesionalaus režimo.

Vokiškų šaknų turinti G.Bundchen gimė pietinėje Pietų Rio Grandės valstijoje, kurioje įsikūrę daug europiečių kilmės brazilų.

Manekenės karjerą ji pradėjo būdama 14-os ir greitai tapo geidžiamu reklamos „veidu“ daugeliui garsiausių mados namų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų