Pereiti į pagrindinį turinį

T. Eigertas: „Nenoriu, kad man lipdytų etiketes“

2012-09-22 16:51
T. Eigertas: „Nenoriu, kad man lipdytų etiketes“
T. Eigertas: „Nenoriu, kad man lipdytų etiketes“ / Andriaus Ufarto (BFL) nuotr.

Televizijos šokių projektai ant parketo sukvietė ne vieną klaipėdietį. Tarp jų ir aikštelės senbuviai, ir šokių debiutantai. Vienas jų – uostamiesčio vaikinų grupės „Pikaso“ narys Tomas Eigertas, šokių aistras turintis derinti ne tik su grupės koncertais, bet ir darbu senelių globos namuose.

Medis virsta krūmu

Vos prieš mėnesį save vadinęs medžiu, Tomas juokauja, kad dėl šokių palengva virsta kiek lankstesniu krūmu. Tačiau vaikinas tikino nesijaučiantis pernelyg savimi pasitikintis. „Kuo toliau eini, tuo labiau atrodo, jog mažiau moki. Žinoma, rezultatai geri, galime tuo pasidžiaugti, tačiau tobulėti yra kur “, – teigė į šokių sūkurį pasinėręs atlikėjas.

Vaikinas dievagojosi, jog šokiai dar tikrai nespėjo pabosti.

„Kaskart norisi vis daugiau. Atrodo, dar šoktum ir šoktum. Džiaugiuosi, jog dabar galime statyti vis įdomesnius šokius, įtraukti daugiau elementų, išmaniau apžaisti, vizualizuoti, kažką naujo parodyti žiūrovams“, – užsidegęs pasakojo Tomas.

Tenka aukotis

Tomo teigimu, pradėjus dalyvauti televizijos projekte teko daug ko atsisakyti. Pradėjus šokti jam teko pamiršti įprastą mitybos grafiką. Rezultatas – numesti trys kilogramai. „Ant manęs ir tie trys labai gerai matosi, – juokėsi Tomas. – Be viso šito, man teko atsisakyti ir iki tol mėgto įprasto sporto režimo. Sportuodamas darausi sukaustytas, o tai šokiams ant parketo netinka.“

Nors vaikinas įprastai ir nestokoja energijos, laiko viskam jau nebeužtenka. Nebėra kada galvoti apie pasimatymus, draugus, įvairius pasilinksminimus. „Jei retkarčiais pavyksta ištrūkti, tai būna labai džiugūs momentai. Juk, be šokių, koncertų ir kitų užsiėmimų, dar turiu ir darbą – esu socialinis darbuotojas senelių namuose. Po darbo dienos skubu į repeticijas, o joms pasibaigus apie kažką kita galvoti net negalėčiau – žinau, kad vėl anksti ryte reikės būti darbe“, – su savo dienotvarke supažindino Tomas.

Be meilės negalima

Į partneres Tomui teko profesionali šokėja Nerilė Senulytė, kuriai televizinis šokio projektas ne naujiena – praėjusiame sezone ji šokio subtilybes padėjo pažinti aktoriui Eimučiui Kvoščiauskui.

Prasidėjus repeticijoms Tomas gyrė Nerilę, tikino, jog puikiai sutaria, ir džiaugėsi jos atvirumu bei puikiu humoro jausmu. „Ar kažkas pasikeitė? Ne, ji vis dar šauni, tačiau natūralu, jog smulkių pykčių ir nesusipratimų neišvengiame. Tiesiog sunku atlaikyti įtampą. Dabar kas savaitę turime sugalvoti ir pastatyti šokį. Jau nekalbant apie tai, kad man, kaip neprofesionalui, jį tenka gerokai pašlifuoti, kol išmokstu. Visko būna. Ir apsipykstame. Tai natūralu, juk nesame seni draugai, kurie staiga nusprendė pradėti šokti. Buvome suvesti ir turime vienas prie kito prisitaikyti“, – santykių nedramatizavo Tomas.

Vaikinas taip pat pripažino, jog šokiai sukelia ne tik įtampą. Jo teigimu, šokiai neišvengiamai kursto aistrą: „O kaipgi kitaip, juk šokame ne šiaip, o su jaunomis, gražiomis ir neabejotinai seksualiomis šokėjomis. Nieko stebėtina, jog kartais iš to išsivysto ir kai kas daugiau". Tiesa, vaikinas tikino, jog bent jau kol kas nei jis, nei Nerilė nežiūri vienas į kitą kaip į potencialius mylimuosius. „Žinoma, šokių metu mes turime vienas kitą mylėti ir mylime, nes kitaip nieko gero iš pasirodymo neišeis“, – sakė grupės „Pikaso“ narys.

Piktina vertinimai

Nors partnerei šokio metu Tomas jaučia šiltus jausmus, pastaraisiais anaiptol nesižarsto projekto vertinimo komisija. Tomo ir Nerilės porai ne kartą teko išgirsti kandžių komisijos, o ypač jos pirmininkės Editos Daniūtės replikų.

„Kartais jos pasisakymai mano atžvilgiu nėra kompetentingi. Akivaizdu, jog ji turi mėgstamus ir nemėgstamus projekto dalyvius ir pagal tai juos vertina“, – nuomonę apie kandžiąją pirmininkę dėstė Tomas.

Nepaisant kelių negatyvių smulkmenų, vaikinas džiaugiasi galimybe mokytis šokti ir sulaukia didžiulio palaikymo.

„Šeima mane palaiko visur ir visada. Tai ramstis, kuris visada yra šalia manęs. Be to, sulaukiu didžiulio palaikymo ir dirbdamas senelių namuose. Žmonės, su kuriais bendrauju, sako, jog stebi mano pasirodymus, liepia laikytis ir stengtis toliau, tikina, kad už mane balsuoja. Tai labai malonu“, – džiaugėsi Tomas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų