T. Hanksas su žmona pasveiko nuo koronaviruso

Holivudo žvaigždė Tomas Hanksas (Tomas Henksas) ir jo žmona Rita Wilson (Rita Vilson) sugrįžo į Los Andželą iš Australijos po dviejų savaičių, dėl koronaviruso praleistų ligoninėje ir saviizoliacijoje.

„Labas, bičiuliai... Mes dabar jau namie, kaip ir visa Amerika, ir toliau gyvename užsidarę ir laikomės socialinio atstumo“, – tviteryje savaitgalį parašė aktorius.

„Didelis didelis ačiū visiems, kurie mumis rūpinosi Australijoje, – pridūrė jis. – Jų rūpestis ir duoti pamokymai leido mums sugrįžti į JAV. Taip pat labai didelis ačiū jums visiems, siuntusiems mums savo geriausius linkėjimus. Mes su Rita juos labai vertiname.“

Ne vienu „Oskaru“ apdovanotas 63 metų T. Hanksas į Gold Koustą atvyko dėl būsimo filmo apie Elvis Presley (Elvį Preslį), kurį režisuos australas Bazas Luhrmannas (Bazas Lurmanas). Ten jam ir jo bendraamžei sutuoktinei buvo nustatytas koronavirusas.

Pora buvo paguldyta į ligoninę, o vėliau buvo iš jos paleista ir turėjo laikytis saviizoliacijos Australijoje.

Sekmadienį R. Wilson socialiniame tinkle „Instagram“ pasidžiaugė, kad jai pavyko iš „išgyventi COVID-19“. Moteris parašė daug galvojant apie savo laimingą likimą ir sveikatą po to, kai prieš penkerius metus įveikė vėžį.

„Džiaugiuosi šio gyvenimo grožiu, Dievo suteikta palaima ir savo gera sveikata net ir dabar, kai išgyvenau COVID-19, – parašė ji. – Prašau, nors akimirkai suvokite, kokie nuostabūs kūriniai yra jūsų kūnai, ir padėkokite už tai, ką jie daro.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių