Pereiti į pagrindinį turinį

Taujėnų dvare – gražiausios spektaklių dainos

2016-08-03 09:20
DMN inf.

Rugpjūčio 7 dieną, 16 val. Taujėnų dvaro parkas pavirs vaikų šalimi, nes šioje vietoje suskambės gražiausių spektaklių dainų muzikinė programa „Ten seneliai jauni“.

Keturios asmenybės – trys aktoriai Aidas Gniotis, Andrius Kaniava ir Gediminas Storpirštis ir vienas kompozitorius – Sigitas Mickis – dovanos pačių kurtas dainas iš spektaklių, su kuriomis užaugo kelios kartos. Koncerte laukiami žiūrovai nuo 1 iki 99 metų.

Programoje skambės dainos iš spektaklių, netruks improvizacijos ir šmaikščių dialogų. Nuobodžiauti neteks nei mažiems, nei dideliems, visi taps bendro vyksmo dalimi ir kartu keliaus į tą šąlį „kur seneliai jauni, o tėvai – kaip vaikai“.

Vaikystės šalies dainos įsilies į mažųjų ir didžiųjų žiūrovų sielas ir nuteiks nuotaikingam rudeniui, mano į koncertą kviečiantys geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.

Esant geram orui, koncertas vyks dvaro parke po atviru dangumi (organizatoriai kviečia turėti savo pledus). Esant lietingam orui, koncertas vyks palapinėje su stogu su sėdimomis vietomis.

Bilietus platina bilietai.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų