Teisininkės diplomą turinti dietistė apie mamos savižudybę: skausmas niekada nedings

Pažvelgus į vos penkiasdešimt kilogramų sveriančią smulkutę moterį negalėtum net pagalvoti, kad dar visai neseniai ji svėrė 130 kg.  Šiandien Ugnė Radzevičienė su vyru ir vaikais gyvena trijose pasaulio šalyse ir padeda svorį mesti žmonėms iš viso pasaulio.

Tris vaikus auginanti Ugnė prisipažino, kad su kiekvienu nėštumu priaugęs svoris niekur nedingdavo, o jį numesti pavyko tik radikaliai pakeitus gyvenimo būdą. Ugnė perėjo prie augalinės kilmės dietos, visiškai atsisakė cukraus ir gliuteno. Kadangi cukraus yra beveik visuose jau pagamintuose maisto produktuose, Ugnė ėmė kurti savo receptus, kuriais šiandien dalinasi su savo klientais.

„Dirbu ne tik dienomis, bet ir naktimis, nes mano klientai iš skirtingų kontinentų – Japonija, Australija, Amerika, skirtingos laiko juostos. Bet man tai patinka, aš kaifuoju nuo to“, –  pasakojo Ugnė.

Ugnė trylika metų sėkmingai dirbo teisininke, tačiau paklaususi savęs, ar tai tikrai ta specialybė, kuri kiekvieną dieną teikia gyvenimo džiaugsmą, moteris sau atsakė, kad ne, nepabijojo grįžti į studijas ir baigė dietologijos mokslus. Kai atrodė, kad Ugnės gyvenimas staiga virto svajone, prabėgus ketveriems metams po operacijos, tėtis pralaimėjo kovą su onkologine liga.

Mama nusižudė ir tai ji padarė prie mano trijų vaikų.

„Tėtis buvo vienas pirmųjų mano pacientų, aš jam iš esmės pakeičiau visą mitybą, padėjau teisingai maitintis, tačiau po ketverių metų  situacija netikėtai pakrypo ir organizme atsirado metastazių. Deja, jis pralaimėjo kovą su liga“, – skaudžiais išgyvenimais dalinsis Ugnė.

Ši skaudi netektis nebuvo vienintelė Ugnės gyvenime. Vos per pusmetį moteris neteko abiejų savo tėvų. Neatlaikiusi netekties skausmo, nusižudė ir Ugnės mama.

„Važiavau į mokymus, mama atvažiavo pažiūrėti vaikų. Grįžtant atgal sulaukiau skambučio, kad mama nusižudė ir tai ji padarė prie mano trijų vaikų. Skausmas išlikęs iki šiol ir jis turbūt niekada nedings“, – prisiminimais dalinosi Ugnė.

Apie tai, kas padėjo nepalūžti ir atlaikyti skaudžius likimo smūgius, besąlyginį vyro palaikymą bei santuokos įžadų atnaujinimą po dvidešimties metų bei dukros norą gyventi Pietų Korėjoje – j antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.


Šiame straipsnyje: Ugnė Radzevičienėdietos specialistėdietistėpagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

O kokioje

O kokioje  portretas
Kompanijoje dirba Andrius Norvegijoje. Gal kad žinote,?

NESUSIPYKUSI SU LIETUVIŲ K.

NESUSIPYKUSI SU LIETUVIŲ K. portretas
LNK IR ŠIOS LAIDOS VEDĖJAI REIKĖTŲ ĮSISAVINTI, KAD: - DIETOLOGĖ, NE DIETISTĖ, - FINALININKAS, NE FINALISTAS. SĖKMĖS.

"Dietistei"

 "Dietistei" portretas
"Protingesniu' tampi tik tuo atveju,kai randi kvailesniu,deje pastaruju daug,o jie 'sekmes ' stumikai .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių