Pereiti į pagrindinį turinį

Teisme – V. Siegel pergalė: siekia prisiteisti penkiaženklę sumą

2024-05-31 08:14
LNK inf.

Verslininkų Lauryno Suodaičio ir Viktorijos Siegel šeima nesutarimus sprendžia teismuose. Skelbiama, kad teismas tenkino V. Siegel įmonės teiktą apeliaciją ir byla bus nagrinėjama iš naujo.

I. Gelūno/BNS ir LNK nuotr.

Kaltinamasis – skandalingas radviliškietis Ernestas Mončauskas. Jis kaltinamas dėl to, kad gavo 14 tūkst. eurų už edukacinius renginius, kurių ieškovė – V. Siegel – sako nemačiusi ir negirdėjusi. Ji siekia, kad pinigai būtų grąžinti.

E. Mončauskui 2024-ųjų pradžioje buvo pavykę įtikinti Radviliškio teismo teisėją, kuris atmetė ieškinį, nes nusprendė, kad ieškovė nepagrindė jo nenuginčijamais įrodymais. Dabar byla bus nagrinėjama iš naujo.

Situacija paaiškėjo V. Siegel įmonėje atlikus auditą. Analizuojant buhalterinius dokumentus, buvo pastebėtas 2023 metų sausį atliktas 7 tūkst. eurų apmokėjimas už edukacinį renginį gamtoje.

V. Siegel, kuri apmokėjo šią pateiktą sąskaitą, tokio renginio neprisiminė. Todėl pernai gegužę E. Mončauskui buvo išsiųstas prašymas sugrąžinti avansinį mokėjimą.

L. Suodaitis byloje minimas kaip trečiasis asmuo. E. Mončauskui atstovaujančios teisininkės nuomone, jis jos klientą samdė dėl to, kad žinojo, jog E. Mončauskas turi patirties organizuojant tokio pobūdžio renginius, „nestokoja žinių apie gamtą, jos florą ir fauną, žino daug įvairių vietovių, pažįsta miškus.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų