Pereiti į pagrindinį turinį

TV3 eteryje startavusį projektą „Šuolis“ paliko L. Kazlauskienė

2014-02-09 20:45
DMN inf.

TV3 eteryje startavo nekantriai lauktas projektas "Šuolis", kurio metu ryškiausios šalies žvaigždės nuo tramplyno ners į baseiną iš labai aukštai.

TV3 nuotr.

TV3 eteryje startavo nekantriai lauktas projektas "Šuolis", kurio metu ryškiausios šalies žvaigždės nuo tramplyno ners į baseiną iš labai aukštai.

Anot laidos rengėjų, „Šuolis“ – ne tik linksma pramoga, bet ir svarbią prevencinę, edukacinę misiją atliekantis projektas. Čia dėmesys skirtas ne tik projekto dalyviams, bet bus parodyta ir Lietuvos plaukimo pasiekimų istorija, šou teisėjaus plaukimo čempionai, bus skatinamas mokymas plaukti ir aiškinama, kuo gali baigtis neatsargus elgesys vandenyje, mat Lietuva skendimų gausumu atsilieka tik nuo Latvijos.

Lietuvoje toks šou startuoja pirmąkart – jo vairas patikėtas aktorei Monikai Vaičiulytei ir televizijos laidų vedėjui Mindaugui Stasiuliui.

Dėl laimėtojo vardo tiesioginiame eteryje kaunasi 12 dalyvių: laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, dainininkė Liveta Kazlauskienė, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės talismanas Juozas Petkevičius, imtynininkas, olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deivis Norvilas, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir TV3 žaidimo „Laikykis!“ vedėja Indrė Burlinskaitė.

Žiūrovų ir komisijos balsai lėmė, kad projektą šį vakarą paliko dainininkė Liveta Kazlauskienė. Daugiausia balsų surinko ir pirmąją vietą užėmė salto ore prieš šuolį į vandenį atlikęs Vitalijus Cololo. 

Šou nugalėtojui finale atiteks 50 tūkstančių litų prizas.

Pirmąjį premjeros šuolį turėjo atlikti J.Smoriginas, tačiau šiam neišdrįsus, pirmasis į baseiną iš trijų metrų aukščio nuo tramplino nėrė V.Cololo.

Antroji iš penkių metrų aukščio šoko E.Straleckaitė. Komisijos atstovę A. Jurevičienę ji pakerėjo ne tik dėl grakštaus šuolio, bet ir todėl, kad į baseiną nėrė su  šokių suknele ir aukštakulniais.

D. Norvilas atliko šuolį atbulomis nuo trijų metrų aukščio bokštelio ir iš komisijos sulaukė daug pagyrų.

Tuo metu grupės „Kitokios“ atlikėja metė iššūkį vyrams – I. Burlinskaitė pasiryžo šokti net iš 7,5 metro aukščio. Jai puikiai pavyko sutramdyti jaudulį. 

Olimpietis A.Kazakevičius pirmajam savo šuoliui pasirinko trijų metrų trampliną ir puikiai atliko jį su pusantro salto ore.  

Tokį patį aukštį rinkosi ir V. Blekaitis – nuo bokšto 150 kg sveriantis galiūnas atliko šuolį kregždute.

Vyriausias projekto dalyvis, 68-erių J. Petkevičius, pirmąjį savo šuolį atliko nuo penkių metrų bokšto. Iš karto po jo nuo to paties bokšto stebimas mylimosios Inetos Stasiulytės į baseiną šoko D.Meškauskas. Komisijos nariai pastebėjo, kad šokėjas pasirinko sudėtingą šuolį su puse sraigto atgal, tačiau atlikti jo tobulai nepavyko.  

Vos nuo metro aukščio pasiryžo šokti dainininkė L. Kazlauskienė, prisipažinusi, kad į laidą atėjo norėdama įveikti kaustančią vandens baimę.

Po L. Kazlauskienės į baseiną nuo 7,5 metro aukščio bokšto šoko G.Juodeika. 

Tuoj po jo eteryje pasirodžiusi M. Šalčiūtė nesusitvarkė su savo baimėmis bei, kaip ir L. Kazlauskienė, pasirinko šuolį iš metro aukščio.

Paskutinysis antruoju bandymu šoko J. Smoriginas. Jis pasirinko trijų metrų trampliną. Komisiją jis mėgino sužavėti šuoliu su špagatu ore ir neslėpė nuostabos gavęs mažesnius balus, nei tikėjosi.  

Susumavus rezultatus projekto dalyvių vietos pasiskirstė taip: 

1. Vitalijus Cololo

2. Aleksandras Kazakevičius

3. Juozas Petkevičius

4. Deivis Norvilas

5. Eglė Straleckaitė

6. Indrė Burlinskaitė

7. Vidas Blekaitis

8. Deividas Meškauskas

9. Jurijus Smoriginas

10. Monika Šalčiūtė

11.Gediminas Juodeika

12. Liveta Kazlauskienė

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų