Pereiti į pagrindinį turinį

Televizijos bitutę U. Galadauskaitę švęsti gimtadienius įpratino tėvai

2016-01-19 14:45
A. Ufarto/ BFL nuotr.

Sausio 19-ąją savo gimtadienį švenčianti LRT TELEVIZIJOS laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė jau kelerius metus iš eilės jį sutinka darbingai – mat ši data dažnai sutampa su LRT „Auksinių bičių“ apdovanojimų ceremonijos paruošiamaisiais darbais. Tačiau savo gimtadienio mergina sako atšvęsti taip pat nepamirštanti, nes šią taisyklę dar vaikystėje įskiepijo tėvai.

„Savo gimtadienių visada labai laukiu. Vien dėl to, kad po švenčių iki vasaros paprastai būna toks nykus laikotarpis, o mano gimtadienis – pačiu laiku, visuomet praskaidrina žiemą. Dar vaikystėje tėvai įskiepijo, kad šią dieną minėti būtina – pradedant ypatingais šventiniais pusryčiais, baigiant mielomis smulkmenomis – kad ir leidžiant sau ilgiau pamiegoti“, – tikina U. Galadauskaitė.

LRT TELEVIZIJOS laidų vedėja sako šiemetiniam gimtadieniui ypatingų planų dar neturinti, tačiau pamirštas gimtadienis tikrai neliks.

„Pernai buvo dvidešimt penktasis mano gimtadienis, tad parūpinau didžiulę šventę savo draugams. Šiemet nieko nesu suplanavusi, tačiau tikiu, kad spontaniškai gimę planai dažnai būna net geresni nei apgalvoti iš anksto. Be to, mano gimtadienis kasmet sutampa su LRT „Oskarais“ – „Auksinėmis bitėmis“, todėl šįmet joms ruošiuosi labiau, nei gimtadieniui“, – kalba U. Galadauskaitė.

Žurnalistė teigia nesanti prietaringa, tačiau vieną prietarą visgi yra susigalvojusi – jei gimtadienio diena bus praleista puikiai, puikūs bus ir visi metai.

„Matyt, tas mano įtikėjimas gimtadieniais kasmet neleidžia sutikti jų nuobodžiai. Įsimintiniausias – šešioliktasis gimtadienis, kuomet pirmasis pasimatymas virto vakarėliu-staigmena, apie kurį neturėjau nė menkiausio įtarimo. Taip pat įsimintinas buvo septynioliktasis, kai draugai paslapčia atšaukė visus mano sugalvotus planus ir pakeitė juos daug įspūdingesniais“, – pasakoja U. Galadauskaitė.

Televizijos laidų vedėja prisimena ir dvidešimtąją savo gimimo dieną, kuomet prie mokyklos draugų prisijungė bendramoksliai iš universiteto, taip pat kaimynai iš studentų bendrabučio ir šventės mastas gerokai išaugo.

„O įsimintiniausia dovana – per aštuonioliktąjį gimtadienį mano gero draugo sukurtas specialus gimtadienio filmukas. Jį pasižiūriu kiekvienais metais ir manau, kad tai – gražiausia lig šiol gauta dovana“, – įsitikinusi žurnalistė.

Paklausta, ko sau palinkėtų šio gimtadienio proga, U. Galadauskaitė tvirtai atsako: nebijoti pasukti savo gyvenimo ta linkme, kuria norisi. Nebijoti permainų, naujovių ir išnaudoti visas galimybes.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų