V. Baumila: bėgant metams vis labiau ieškome ramybės

Dainininkas Vaidas Baumila vos prieš mėnesį triumfavo M.A.M.A muzikos apdovanojimuose 2022 – jis pelnė geriausio metų atlikėjo, vaizdo klipo ir metų albumo įvertinimus. Tačiau koks Vaidas yra tuomet, kai nebūna scenoje? 

Per visus scenoje praleistus metus, V. Baumila užsitarnavo jau 5 M.A.M.A statulėlės. 3 iš jų jis pelnė šiemet.

„Buvo tokia euforija – tu stovi prieš tūkstančius žiūrovų ir galvoji, ką dabar pasakyti. Tik ne tokio, kaip praėjusį kartą, nes praėjusį kartą supykdžiau mamą“, – pasakojo jis, primindamas, kokį priekaištą iš mamos dainininkas išgirdo pernai.

Vaidas papasakojo ir apie savo vaikystę, prabėgusią Vilniuje, Šeškinės rajone. „Manau, kad mūsų rajonas – ne toks ir prastas, nes baigiau mokyklą kartu su abiem Kuzmickiukais. Mano mamos auklėtinis buvo Mindaugas Kuzminskas“, – atskleis jis.

Apie Vaidą laidoje prabils ir jo brolis Donatas. „Esu Vaido brolis, bet ne atvirkščiai“, – sakė Donatas aiškindamas, kad visur, kur benueitų, jis yra vadinamas „Vaido broliu“.

„Vieną kartą gyvenime yra įvykę atvirkščiai. Tai – vienintelė išimtis iš taisyklės. Neslėpsiu – man buvo labai smagu. Tačiau iš tiesų labai džiaugiuosi jo pasiekimais. Džiaugiuosi, kad šiai dienai jis kuria tokias brandžias, nuostabias dainas, ir renka vis daugiau publikos“, – gražių žodžių broliui negailėjo D. Baumila.

Tiesa, brolių santykiai ne visuomet buvo tokie gražūs – vaikystėje tarp jų niekuomet nesibaigdavo peštynės. O apie tai, kas galiausiai paskatino jas nutraukti, Donatas papasakos ir žiūrovams.

Visuomet puikiai scenoje atrodantis Vaidas atskleidė nemažai savo laiko skiriantis ir sportui. O kuo toliau, tuo įvairesnis jis darosi. Štai pastaruoju metu dainininkas atrado ekstremalų bėgimą su kliūtimis.

„Tai – populiarėjanti sporto šaka, kuri nuo kitos olimpiados jungsis į penkiakovę. Tačiau sportas mano gyvenime apskritai yra viena iš mano patiriamų ekstazių. Bėgimas su kliūtimis, man, kaip lietuviui, prilygsta norui ir vėl iš naujo pamilti mišką, gamtą. Pamilsti gamtą per ją bėgdamas arba keliaudamas“, – pasakojo jis.

O žiemomis Vaidas ryžtasi ir kitokiems iššūkiams. Pavyzdžiui, maudynėms eketėje. „Maudausi kiekvieną savaitę po kartą. Tai – sveikatingumo ir nusiraminimo dalykas. O pažvelgus iš filosofinės pusės, kvėpavimo pratimai ir šalto vandens terapijos tave grūdina, stiprina tavo imunitetą ir taip tu nusiramini. O tos ramybės, man atrodo, bėgant metams mes ieškome vis labiau ir labiau“, – sakė jis.

Laida „Gero vakaro šou“ – trečiadienį, 20 val., per TV3. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keikiasi

Keikiasi portretas
Kaip undegroundas, kraupu

Baisiai

Baisiai portretas
SuSiREIKSMINES, NEMANDAGUS Tipas

Wow

Wow portretas
Vaidas tai lietuviškasis Robbie Williams!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių