Pereiti į pagrindinį turinį

V. Paradis susitikinėja su prancūzų popžvaigžde B. Biolay

2013-12-17 07:32
BNS inf.

Dainininkė ir aktorė Vanessa Paradis (Vanesa Paradi) palieka praeičiai išsiskyrimą su Johnny Deppu (Džoniu Depu) ir, kaip pranešama, užmezgė naują romaną - su prancūzų popžvaigžde Benjaminu Biolay (Benžamenu Biolė).

40-metė V.Paradis šį mėnesį buvo pastebėta besimėgaujanti maloniomis atostogomis su B.Biolay Prancūzijai priklausančioje Korsikos saloje.

Šaltinis laikraščio "New York Post" skilčiai "Page Six" sakė: "Jie aiškiai norėjo būti vieni. Visą savo laiką jie leido viešbutyje, o išvykdavo tik su trimis asmens sargybiniais ir automobiliu smarkiai tamsintais stiklais".

Porą, kaip manoma, supažindino legendinis "Chanel" dizaineris Karlas Lagerfeldas, kuris V.Paradis laiko viena savo mūzų.

14 metų trukę V.Paradis santykiai su J.Deppu nutrūko pernai ir jis netrukus viešumoje ėmė rodytis su nauja drauge Amber Heard (Amber Herd), kuri drauge su juo vaidino "Romo dienoraštyje" (The Rum Diary).

V.Paradis ir J.Deppas turi du vaikus - 14 metų dukterį Lily-Rose (Lili Rouz) ir 11 metų sūnų Jacką (Džeką).

B.Biolay anksčiau klaidingai buvo siejamas su Prancūzijos buvusia pirmąja ponia Carla Bruni (Karla Bruni) ir 2010 metais pasiekė kompensaciją iš televizijos dėl tų įtarimų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų