A. Valinskas nusprendė, kokių veiksmų imsis dėl šokiruojančių E. Dragūno pasisakymų

Po to, kai penktadienį „live“ transliacijos metu Egidijus Dragūnas-Selas pasakė, kad koncertą surengs tik tada, kai „užmušit Valinską ir atnešit man jo galvą“, socialiniuose tinkluose kilo ištisa pasipiktinimo banga. Į tokį akibrokštą netruko sureaguoti ir prodiuseris Arūnas Valinskas.

Nors tyrimas dėl E. Dragūno grasinimų kol kas nepradėtas, tačiau pats A. Valinskas portalui žmonės.lt teigė, kad dėl šio incidento tarėsi su teisininkais.

„Taip, priėmiau sprendimą. Dabar ruošiama medžiaga ir toliau su Egidijumi kalbės teisininkai“, – pirmadienio pavakarę tvirtino A. Valinskas.

Pirmadienio popietę prodiuseris teigė, kad E. Dragūno nebijo, nes turi užnugarį.

„Aš nesu tas, kuris turėtų išsigąsti tokių Selo nesąmonių. Aš turiu tokį užnugarį, kurio jis turėtų bijoti, o ne aš. Taip kad, tegul berniukas dar pagalvoja,“ – kalbėjo A. Valinskas.

Juoda katė tarp atlikėjo ir A. Valinsko perbėgo po skandalingų E. Dragūno pasisakymų karo Ukrainoje tema. Tuomet A. Valinskas paragino visiškai atsiriboti nuo dainininko.

Portalas primena, kad šįkart iš E. Dragūno lūpų nuskambėjo raginimas susidoroti su A. Valinsku.

Penktadienio vakarą instagrame E. Dragūnas paviešino trumpą tiesioginę transliaciją. Būtent jos metu ir nuskambėjo šokiruojantys pasisakymai.

„Kada koncertas?“ – transliacijos metu vienas sekėjų paklausė E. Dragūno. „Koncas tada, kai užmušit Valinską b*** ir atnešit man jo galvą“, – atsakė atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
visiems gi aišku kad Vaflinskas viską Selui gadina, .. a ko tu Vaflinske nieko nepasisakai apie Putino by-bčiu-lpius su-bi-nlai-žius Uspaskichą ir Matijošaitį?? kurie atvirai remia putlerį ir visą rusijos armiją savo mokamais mokesčiais rusijoj...ko ant jų nieko nevarai?? nes tavo draugeliai abu? tai tu Vaflinske lygiai toks pat Putino by-b-č-iul-pys esi

Benas

Benas portretas
Nepraustaburnis huliganas tas selas. Net jei primokėtų į jo koncertus neičiau.

kaip vaflikas viešbutį užminavo

kaip vaflikas viešbutį užminavo portretas
arba kaip vaflikas lenkus šaudė. Ir šitas gaidys dar balsą prieš Selą kelia.Tiesa, kurią galvą Selas turėjo omeny - tą, kur vadinama galvute? Nes lenkų šaudytojas ir viešbučių minuotojas ja galvoja.
VISI KOMENTARAI 107

Galerijos

Daugiau straipsnių