Pereiti į pagrindinį turinį

Vėl bus renkama „Mis Aukštaitija“

2015-04-09 10:14
DMN inf.

Šiemet į Panevėžį sugrįžta vėl tradicija tampantis renginys – „Mis Aukštaitija 2015“. Po aštuonerių metų pertraukos 2013 m. pirmą kartą kino centre „Garsas“ vykęs renginys kitąmet jau buvo organizuojamas Juozo Miltinio dramos teatre, o šiemet organizatorių užmojai dar platesni – grožio šventė vyks „Cido“ arenoje.

„Mis Aukštaitija 2015” organizatorė „Ievos grožio studijos“ įkūrėja Ieva Žiukaitė-Damaševičienė teigė, kad į šiųmetį renginį, kaip ir ankstesniais metais, merginos registruojasi noriai – anketas atsiuntė jau kelios dešimtys konkurse norinčių dalyvauti merginų iš visos Aukštaitijos.

„Peržiūrėdami anketas, pastebime džiuginančią tendenciją – jos pasižymi daugiau kokybe nei kiekybe. Merginos siunčia puikios kokybės nuotraukas, anketose atskleidžia savo talentus ir pasiekimus. Jau dabar, matydami anketas, galvojame, kad iš visų išvaizdžių ir kūrybingų merginų išrinkti vieną bus nepaprastai sunku“, – pasakojo I. Žiukaitė-Damaševičienė.

Nors buvo nuspręsta, kad merginos į konkursą bus registruojamos tik iki kovo 30 d., „Mis Aukštaitijos 2015“ organizatorė teigė, jog gražuolės laiškus ir anketas ir toliau siunčia aktyviai. Todėl buvo nuspręsta registraciją dar pratęsti.

„Atranka į konkurso finalą pokylių namuose „Vasaris“ vyks balandžio 11 d., 12 val. Iki šios dienos dar lauksime konkurse norinčių dalyvauti merginų paraiškų. Atrankos renginys nemokamas, tad kviečiame visus atvykti ir palaikyti favorites“, – sakė organizatorė.

Konkurse „Mis Aukštaitija 2015“ gali dalyvauti netekėjusios, neturinčios vaikų ir 16 m. sulaukusios merginos iš Šiaulių, Pakruojo, Radviliškio, Panevėžio, Pasvalio, Biržų, Kupiškio, Rokiškio, Anykščių, Utenos, Zarasų, Molėtų, Jonavos, Širvintų, Kaišiadorių (ir rajonų), Ukmergės, Kauno, Kėdainių. Registracijų laukiama www.misaukstaitija.lt.

Renginį „Mis Aukštaitija“ atgaivinusi panevėžietė teigė, kad konkurso dalyvės kasmet laužo nusistovėjusius tokių renginių standartus – čia dalyvauja ne tik gražios, bet ir nepaprastai protingos, kūrybingos, daug pasiekusios merginos. Kone visos dalyvės – studijuojančios arba jau pabaigusios aukštuosius mokslus.

„Atrankos metu iš visų merginų išrinksime keliolikos merginų būrį, kuris vėliau varžysis dėl pagrindinio prizo – „Mis Aukštaitija 2015“ nugalėtojos vardo. Šiemet ketiname atrinkti lyginį skaičių merginų – daugiausia galėtų būti 16, mažiausia – 14 konkurso dalyvių“, – apie atrankos detales pasakojo I. Žiukaitė-Damaševičienė.

Renginio organizatorė pabrėžė, kad šiemet jis bus dar įspūdingesnis nei ankstesniais metais – jo metu bus laužoma nemažai grožio renginių taisyklių, o pats pasirodymas pasižymės šiuolaikiniais elementais, jam netrūks energijos ir ekspresijos.

„Šiuo renginiu niekas nesiekia užsidirbti. Gautas pelnas nėra renginio tikslas. Tai, ką gauname už bilietus, tai pat ir rėmėjų indėlis yra ir vėl investuojama į renginio kokybę, vizualizavimą, kuo geresnio ir kokybiškesnio vaizdo žiūrovams kūrimą“, – teigė I. Žiukaitė-Damaševičienė.

Moteris teigė, kad bene didžiausias jos darbo įvertinimas – tai po konkursų ir pernai, ir užpernai dar kelias savaites girdėti net ir visiškai nepažįstamų žmonių padėkos žodžiai, pagyrimai, palaikymas.

„Renginį organizuojame trečią kartą. Mes, kaip komanda, vis augame ir tobulėjame, tai leidžia įgauti ir daugiau pozityvumo, pasitikėjimo savo jėgomis ir tuo, ką darome. Noriu pasidžiaugti, kad komanda, su kuria kuriame renginį, nesikeičia – koja kojon dirbame su choreografe Rūta Grūzde, režisieriumi Andriumi Povilausku, profesionalia scenografe Rita Kosmauskiene, renginių organizatoriumi visais techniniais klausimais besirūpinančiu Tadu Smetoniu-Dee ir, žinoma, Rasa Rimše, kuri prižiūri mūsų interneto puslapį ir merginų anketas. Nepaprastai džiaugiuosi, nes renginys vis auga ir tobulėja“, – veikla džiaugėsi I. Žiukaitė-Damaševičienė.

Didelis įvertinimas, kaip teigė renginio organizatorė, buvo tai, kad antraisiais metais renginį pavyko suorganizuoti J. Miltinio dramos teatre, o rinkimai buvo įtraukti ir į Lietuvos kultūros sostinės 2014 m. renginių sąrašą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų