Žinomas atlikėjas užsikrėtė koronavirusu

  • Teksto dydis:

Edas Sheeranas pranešė, jog jis užsikrėtė COVID-19 ir šiuo metu izoliuojasi. 30-metis dainininkas, kurio naujausias albumas pasirodys šį penktadienį, žinia pasidalijo su sekėjais savo „Instagram“ profilyje.

„Deja, man nustatytas COVID-19, todėl aš izoliuojuosi ir laikausi vyriausybės nurodymų, – pranešė jis. – Tai reiškia, kad kol kas negalėsiu su niekuo matytis asmeniškai, todėl stengiuosi iš savo namų atlikti kuo daugiau planuotų interviu ir pasirodymų. Atsiprašau visų, kuriuos nuvyliau. Būkite saugūs.“

Albume gerbėjai išgirs tokias hitais tapusias dainas kaip „Shivers“ ir „Bad Habits“, kurios abi jau užkariavo topų viršūnes.

Anksčiau E. Sheeranas savo naujausią darbą vadino „labai intymiu albumu, kuris man daug reiškia“. 

„Mano gyvenimas per pastaruosius kelis metus smarkiai pasikeitė – aš susituokiau, tapau tėvu, išgyvenau netektį, o šio albumo eigoje apmąstau visas šias temas, – pridūrė jis. – Negaliu sulaukti, kada pasidalinsiu šiuo nauju savo gyvenimo skyriumi su jumis visais.“

E. Sheeranas su žmona Cherry Seaborn tapo tėvais 2020-ųjų rugsėjį, kai porai gimė dukrelė Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

Anksčiau šią savaitę taip pat pranešta, jog E. Sheeranas lapkritį debiutuos BBC televizijos laidoje „CBeebies Bedtime Stories“, kurioje jis skaitys pasaką apie mikčiojantį berniuką. Dainininkas ir dainų autorius anksčiau jau yra kalbėjęs apie savo patirtį gyvenant su šiuo kalbos sutrikimu, bei sakė, kad jam įveikti mikčiojimą padėjo repavimas pagal vieną Eminemo albumą, kurį jis gavo dovanų būdamas devynerių.

Trumpame laidos anonse dainininkas sako: „Sveiki, mano vardas yra Edas. Kai buvau mažas, aš mikčiojau. Tai reiškia, kad kai kalbėdavau, gerklėje man šiek tiek įstrigdavo žodžiai, ir todėl aš jaučiausi kitoks nei visi. Maniau, kad niekada neišmoksiu kalbėti nemikčiodamas, tačiau dabar aš dainuoju ir kasdien kalbuosi su daugybe žmonių.“

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/zinomas-atlikejas-uzsikrete-koronavirusu



NAUJAUSI KOMENTARAI

Med.

Med. portretas
Kiek užsikrečia kitomis ligomis ,Živ,Gonorėja, Sifiliu nuo oralinio sekso ir kitomis ligonis ,nuo kurių taip pat serga ,miršta ,suserga vėžiu.Nedingo šitos ligos, atvirkščiai ,jos progresuoja ir atsiranda kitų i šias panašių ligų. Yra tokiu ligoniu,jie suinteresuoti užkrėsti kuo daugiau sveikų žmonių.Kodėl tokių niekas per prievartą negydo ,neizoliuoja ???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių