Balsavo D. Grybauskaitė: mums pasisekė dėl antrojo turo kandidatų

Kadenciją baigianti prezidentė Dalia Grybauskaitė sako, kad Lietuvai pasisekė, nes antrajame šalies vadovo rinkimų ture varžosi to verti kandidatai.

„Mums visiems Lietuvoje pasisekė, kad antrame ture dalyvauja kandidatai, kurie verti būti antrame ture. Žmonės tikrai galės pasirinkti, kas jiems labiausiai patinka ir yra prieš širdies“, – žurnalistams sakė iš anksto Vilniaus savivaldybėje balsavusi D. Grybauskaitė.

Ji tvirtino, kad Lietuvos gyventojai iš prezidento tikisi stabilumo, taikos ir gerovės.

„Visus tuos dalykus kaip didžiulę atsakomybę turės perimti naujas prezidentas“, – kalbėjo šalies vadovė.

Antrajame prezidento rinkimų ture varžosi konservatorių iškelta buvusi finansų ministrė, Seimo narė Ingrida Šimonytė ir ekonomistas Gitanas Nausėda.

D. Grybauskaitė neatskleidė, už kurį kandidatą balsavo.

Labai tikiuosi, kad mūsų žmonės pasistengs išrinkti tuos, kurie dirba, o ne tik sėdi ir ne tik džiaugiasi gera alga.

Ji taip pat pareiškė valią Europos Parlamento rinkimuose ir teigė, kad būsimų parlamentarų laukia atsakingas darbas atstovaujant Lietuvos interesams Europos Sąjungoje (ES).

„Labai tikiuosi, kad mūsų žmonės pasistengs išrinkti tuos, kurie dirba, o ne tik sėdi ir ne tik džiaugiasi gera alga“, – kalbėjo prezidentė.

Rinkimuose į Europos Parlamentą dalyvauja 16 partijų ir visuomeninių komitetų keliamų kandidatų sąrašų. Lietuva į šią instituciją renka 11 atstovų.

Apibendrindama dvi savo kadencijas, D. Grybauskaitė tvirtino, kad dirbti šalies vadove buvo didžiulis iššūkis.

„Aš tikrai esu laiminga, kad Lietuvos žmonės man patikėjo ir suteikė tą iššūkį visus dešimt metų“, – sakė ji.

Prezidentė teigė, kad dirbti buvo įdomu, nes valstybė keitėsi, buvo ir netikėtumų, o dviejų kadencijų demokratinėje valstybėje pakanka.

„Mokytis reikėjo kiekvieną dieną, situaciją kiekvieną dieną buvo kitokia“, – kalbėjo D. Grybauskaitė.

Antroji jos kadencija baigsis liepą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wanda Dooley

Wanda Dooley portretas
„Google“ už kiekviena darbo savaite internetu sumokejo nuo 5000 iki 8000 euru. Aš uždirba pirma savaite 7286 € iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o laisvalaikiu dirbau 2 valandas perr diena. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti tik po šios svetaines. >>>>>>>>>>>>>> www.WorkLinks3.com

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nebalsuosiu nei už vieną,todėl, kad nėra to, už kurį galėčiau balsuoti.Man nepriimtinas nei vienas.Grybauskatė parodė savo veidą,gailiuosi kad balsavau už ją.Nebalsavus nei už vieną, nors sąžinė bus rami,kad neprisidėjau prie neteisingo sprendimo.

LT PILIETIS

LT PILIETIS portretas
Visiškai nepriimtina tai, kad Lietuvos Respublikos Prezidento posto siekia moteris, kuri žavisi ir skatina tuos, kurie, mano nuomone, yra absoliutūs išsi gimėliai. „ Interneto portalui 15min.lt Ingrida Šimonytė yra pasakiusi, kad jeigu atsikurtų legendinis Radioshow, jai tai būtų ženklas dalyvauti Prezidento rinkimuose“. (Laisvės radijas 2018-09-06) Rinkimų technologai atkūrė. Algis Ramanauskas laidoje „Valanda su Rūta“ iškošė, kad ją palaiko, bendramintė Rita Miliūtė (dirbanti LRT) proteguoja. Nuomonės pagrindimui rekomenduoju YOUTUBE perklausyti: Radio Show – ale pro kur geriau ( apie moterų naudojimą) Radio Show 2 kasetė A pusė Pradžioje 1 minutė, po to 13 minutėje „Dešimt Dievo įstatymų“ Be to 5:42...8:27... 8:55... 9:10 minutės. RadioShow – Ku rva (daina apie moterį) RadioShow – Anekdotai (anekdotas apie moteris) Radioshow atsikuria.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių