D. Grybauskaitė dalyvaus Europos politikos forume Briuselyje

Prezidentė Dalia Grybauskaitė išvyko į metinį aukšto lygio Europos politikos forumą („State of Europe“) Briuselyje, rengiamą organizacijos „Friends of Europe“.

Tai – vienas didžiausių ir populiariausių forumų, į kurį sukviečiami įtakingiausi Europos politikos formuotojai. Jis rengiamas kasmet tomis pačiomis dienomis kaip ir Europos Vadovų tarybos posėdžiai. Prezidentė yra pakviesta pradėti forumo apskritojo stalo diskusijas.

Tarp dalyvių – buvęs Italijos ministras pirmininkas ir eurokomisaras Mario Montis, buvęs Pasaulio prekybos organizacijos generalinis direktorius Pascalis Lamy, Lenkijos ministras pirmininkas Mateuszas Morawieckis ir daug kitų ryškių Europos politikų, nevyriausybinių organizacijų vadovų, jaunųjų Europos lyderių.

Šis „State of Europe“ forumas jau šešioliktasis. Briuselio ekspertinė ne pelno organizacija „Friends of Europe“, užsiimanti ES politikos analize, siekia, kad forumuose kasmet būtų keičiamasi naujomis Europos ateities idėjomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
KGB ziurke,

Su pagarba

Su pagarba portretas
Visada esu tos nuomonės,kad dabartiniam prezidentui dar teks gerokai paplušėti,kad pasiektų buvusios Prezidentės lygį,jos įvertinimą užsienio politikų.Džiaugiuosi jos pasiekimais ir linkiu tolesnės sėkmės.

kaunietė

kaunietė  portretas
Sėkmės pon.Prezidentėi !
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių