D. Kuliešius pradeda vadovauti Prezidentūros Nacionalinio saugumo grupei

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas Darius Kuliešius nuo trečiadienio pradeda eiti Prezidentūros Nacionalinio saugumo grupės vadovo pareigas. Apie tai prieš pranešė G. Nausėdos patarėjas komunikacijai Antanas Bubnelis.

„Darius Kuliešius nuo šiandien eina vyriausiojo patarėjo ir tuo pačiu vadovo Nacionalinio saugumo grupėje pareigas“, – trečiadienį Prezidentūroje prieš spaudos konferenciją informavo A. Bubnelis.

ELTA primena, kad D. Kuliešius pareigas perėmė iš iki tol grupei vadovavusio Jono Vytauto Žuko. Praėjusį ketvirtadienį Prezidentūra pranešė apie dalies G. Nausėdos patarėjų pasitraukimą – be J. V. Žuko pareigas, Prezidentūroje baigė vyriausioji patarėja švietimo, mokslo ir kultūros klausimais Sonata Šulcė, Komunikacijos grupių vadovas, vyriausiasis šalies vadovo patarėjas Aistis Zabarauskas, taip pat – Teisės grupės patarėjos Ieva Saudargaitė bei Vida Petrylaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
idomu ka s ka saugos ir nuo ko gal nuo paleckiuko? o saugot yra nuo ko tai nuo paciu saves ir toliau be stabdziu ke lianciu politcirkus kurie visiems dagriso nes viskas vykdoma pagal sovietnostalgiskai sena biurokratprograma galvot nereikia pastatei biorobota ir jokios atsakomybes viskas zakonno okey?...

kur prezidentas buvo kada Viespats prota dalino?

kur prezidentas buvo kada Viespats prota dalino? portretas
matomai tuo metu ,prie svedisko stalo liekanas nuo puotos rinko.....

Cha cha

Cha cha portretas
Čia tas pats Kuliešius kuris organizavo ministro Narkevičiaus apšmeižimą dėl jo tėvų namo?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių