Dveji G. Nausėdos metai: daugiau pergalių ar klaidų?

  • Teksto dydis:

Vertindamas prezidento Gitano Nausėdos veiklą per dvejus metus po pergalės rinkimuose, apžvalgininkas Rimvydas Valatka sako, kad rinkimų pažadai įgyvendinami priešingai nei žadėta. O komunikacijos eksperto Arūno Armalio nuomone, komunikacijos klaidas jau keičia kitos klaidos, praneša Info diena.

„Jeigu vertintume G. Nausėdos veiklą, trumpai reiktų pasakyt, kad viskas, ką jis žadėjo, yra taip, tik atvirkščiai. Jis žadėjo atvirą prezidentūrą – prezidentūra tapo atvira tiktai homofobams ir panašiems veikėjams. Jis žadėjo vienyti, o realiai jo veiksmai, jo kalbos skaldo visuomenę. Jis neieško sutarimo ir apskritai per tuos dvejus metus prezidentas pagaliau rado savo tikrąjį rinkėją. Tai – žmonės, kurie yra prieš naujoves, žmonės, kurie yra prieš europėjimą, žmonės, kurie labiau norėtų likt baltarusiškoje ir rusiškoje erdvėje. Ir aš galėčiau nebijodamas apsirikti pasakyt, kad po trejų metų G. Nausėda bus Ramūno Karbauskio kandidatas kituose prezidento rinkimuose“, – teigia R. Valatka.

„Iš komunikacinės pusės, tai yra dveji klupinėjimo metai. Nuo vieno kupsto klaidos už kito kupsto klaidos vis užkliūnant ir vis kabinantis sau naują etiketę. Kadencijos pradžioje prezidentas pradėjo su keistu berniuko simboliu, o dabar jau į kadencijos įpusėjimą jis žengia kaip apklausų prezidentas. Kai atrodo, kad tik tik kažkas truputį ramiau, ir iš karto nauja klaida“, – sako A. Armalis.

Plačiau – vaizdo reportaže:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbiamieji

Gerbiamieji portretas
Prasideda ADVENTAS,susilaikykit nuo pykčio ir blogio.

Rinkejo klausimas

Rinkejo klausimas portretas
Kada bus palanges normalios?

aisku

aisku portretas
tik 1 kad nuo Vytauto laiku buvo viem marionetes nes priklausem 1 imperijai siandien kitai korporacinei kuri ir stumdo /pestininkus/ kur nori ;;;;;;
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių