Į Lietuvą atvykusio Lenkijos premjero ir I. Šimonytės spaudos konferencija (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Lenkijos premjeras Mateuszas Morawieckis (Mateušas Moraveckis) sekmadienį atvyko į Lietuvą.

Jis su premjere Ingrida Šimonyte aptarė situaciją šalių pasienyje ir tolimesnius bendrus veiksmus didinti bendruomenės spaudimą Minskui.

Lenkijos ministro pirmininko kanceliarija šeštadienį pranešė, jog M. Morawieckis nusprendė artimiausiu metu surengti keletą vizitų Europos šalyse. Sekmadienį jis taip pat lankysis Latvijoje ir Estijoje.

Socialiniame tinkle „Facebook“ M. Morawieckis sakė, kad susidarė „labai rimta geopolitinė situacija“ ir kad reikia daug diplomatinių pastangų, nes Baltarusijoje tebėra daug migrantų iš Vidurinių Rytų, toliau bandančių prasiveržti į Lenkiją.

Į Lietuvą šiemet neteisėtai pateko apie 4,2 tūkst. migrantų, nuo rugpjūčio apgręžta daugiau nei 7 tūkst. žmonių.

Konferencijos vaizdo įrašas:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

anonimui

anonimui portretas
įdomu būtų tavo snukį pamatyti, ar toks jau gražus esi? tikiu, kad šlykštus nes pas gerą žmogų ir veidas gražus ir sielą graži!

Klpd.

Klpd. portretas
Na lietuviai?..Ar labai bus smagu taip nekenčiant lenkų, siūlant juos šaudyt (Valinskas), pusmetį gainiojant po patyčias Tomašewskį už dykai kažkur suvalgytą kotletą, dabar vaizduot gerus lenkų bičiulius ir šypsotis į akis mūsų didžiulės šalies - istorinės kaimynės vienam iš aukščiausių vadovų?:D)

Anonimas

Anonimas portretas
Koks šlykštus snukis....tinka į liandzberginių fizionomijų kolekciją.....visi jie šėtono paženklinti vienu ženklu ...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių