I. Šimonytė: skiepijant sustiprinančiąja doze, kažkada prasidės „įtikinėjimo žaidimas“

  • Teksto dydis:

Skiepijant sustiprinančiąja doze nuo COVID-19, dalį visuomenės vėl teks įtikinėti vakcinuotis, teigia premjerė Ingrida Šimonytė.

Ji pabrėžė, kad pasiskiepyti papildoma vakcinos doze svarbu plintant omikron atmainai.

Pasak ministrės pirmininkės, šiuo metu žmonės „gan noriai“ skiepijasi sustiprinančiąja doze, tačiau tai gali būti ir anksčiau entuziastingai vakcinavęsi asmenys.

Reiškia, kad kažkuriuo metu vėl prasidės toks sudėtingas įtikinėjimo žaidimas, kad jūs savo pačių labui vis dėlto turėtumėte pasiskiepyti.

„Yra labai svarbu, kad kuo daugiau žmonių pasiskiepytų trečiąja doze, nes imuniteto atšviežinimas leidžia daug saugiau jaustis, tai kol kas žmonės skiepijasi trečiąja doze gan noriai, bet turiu įtarimą, kad tai yra tie patys žmonės, kurie ir pirmomis dviem pasiskiepijo gan noriai“, – antradienį interviu portalui tv3.lt sakė Vyriausybės vadovė.

„Reiškia, kad kažkuriuo metu vėl prasidės toks sudėtingas įtikinėjimo žaidimas, kad jūs savo pačių labui vis dėlto turėtumėte pasiskiepyti, nes tas imunitetas yra svarbus ir jums, ir jūsų aplinkiniams, ir visai visuomenei“, – pridūrė ji.

Ministrė pirmininkė taip pat pridūrė, kad Vyriausybės galimi ribojimai taip pat priklausys nuo to, kaip elgsis visuomenė.

Lietuvoje šiuo metu pilnai vakcinuota 1,23 mln. gyventojų, dar maždaug 592 tūkst. pilnai paskiepytųjų yra gavę ir sustiprinančiąją vakcinos dozę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dfds

Dfds portretas
Eksperimentinė žiurkė

Negerbėja

Negerbėja portretas
Debilinį ,,įtikinėjimo žaidimą,, susikišk į ...... !!!!!!! Nepamiršk susileisti 4, 5, 6 ..... dozes vitaminų.

jooo

jooo portretas
(pasiskiepytų trečiąja doze, nes imuniteto atšviežinimas leidžia daug saugiau jaustis) Jau eksperimentine vakcina, vadinama imuniteto atsviezinimu, nu krisk negyvas :)) vel nauji gasdinimai ir grasinimas, o po prievartos sakys, kokie geranoriski pilieciai ..
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių