J. Neverovičius į viceministrus siūlė S. Vidtmanną, V. Tomaševskis nesutiko

  • Teksto dydis:

Antradienį iš pareigų atleistas energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius prieš atostogas mėgino įkalbėti Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderį Valdemarą Tomaševskį, kad partija į energetikos viceministro pareigas vietoj Renatos Cytackos siūlytų Stanislavą Vidtmanną, trečiadienį rašo "Verslo žinios".

Iki 2012 metų S. Vidtmannas buvo kultūros viceministru ir kuravo tautinių mažumų problemas, o dabar dirba Energetikos ministerijos vyriausiuoju specialistu Europos Sąjungos paramos skyriuje bei tarpvalstybinės Lietuvos ir yra Lenkijos elektros jungties "LitPol Link" projekto bendrovės stebėtojų tarybos nariu.

Pasak dienraščio, energetikos sektoriaus ekspertai dar nedrįso vienareikšmiai vertinti J. Neverovičiaus, kuris neslepia nedalyvaujantis aktyvioje LLRA politinėje veikloje ir ją vertino santūriai, atleidimo ir su tuo susijusių galimų pokyčių, tačiau kai kurie priminė, kad Lietuvos perdavimo sistemos sinchronizavimo su žemyninės Europos elektros tinklais projektą Briuselyje buvęs ministras tempė beveik ant savo pečių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių