Konservatorei ruošiamas ir Europos reikalų komiteto vadovės postas

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatei užimti Seimo vicepirmininkės postą Radvilei Morkūnaitei-Mikulėnienei ruošiama ir Europos reikalų komiteto vadovės pareigybė. Siūlymą konservatorių atstovei parlamente kuruoti Europos reikalų klausimus pateikė Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Vienam iš Seimo pirmininko pavaduotojų yra paprastai pavedama kuruoti Europos reikalų klausimą. Ir siūlymas būtų būtent šiai kandidatei (R. Morkūnaitei-Mikulėnienei – ELTA) būti atsakingai už Europos reikalus“, – Seimo posėdyje sakė V. Čmilytė-Nielsen.

Klausimą, ar R. Morkūnaitė-Mikulėnienė iš tiesų planuoja vadovauti Europos reikalų komitetui, pačiai parlamentarei posėdžio metu uždavė Seimo narys Remigijus Žemaitaitis. Politikė, atsakydama į užduotą klausimą, tokių užmojų neslėpė.

„Tokia praktika yra, kad vienas iš Seimo pirmininko pavaduotojų taip pat kuruoja europinius klausimus ir natūralu, kad tas kuravimas turbūt pasireiškia per vadovavimą Europos reikalų komitetui“, – pripažino R. Morkūnaitė-Mikulėnienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA NA portretas
kiek pamenu šita landsberginių artistė ,norėdama patekti į Briuselį ,net būdama nėščia degino žiurkęs ,cirkinosi ,labau kubėjo į brouselį pagimdyti ,bet nuo jos cirkų ,niekas nesijuokė ir nepateko į Briuselį ,teko gimdyti Lietuvoje ,dabar ji vėl ruošiasi paauginusi vaikus ,pasicirkinti ,,,sėkmės ,garsiau rėkti ,
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių