Pereiti į pagrindinį turinį

Konservatorių posėdyje – ir diskusija apie žiaurumą

2016-01-16 05:43
BNS inf.
A.Ufarto/BFL nuotr.

Šeštadienį Vilniuje vyks Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) tarybos posėdis, kuriame bus apžvelgiama politinė padėtis, tvirtinama dalis kandidatų į Seimą vienmandatėse apygardose, kalbama socialinę padėtį šalyje.

Vienas iš svarbiausių numatomų svarstyti klausimų – diskusija apie įtemptą socialinę padėtį Lietuvoje, apimančią tiek alkoholizmo, socialinės atskirties didėjimo, tiek nedarbo ir regionų atsilikimo problemas, pranešė TS-LKD.

„Tarybos posėdyje bandysime atsakyti į esminį klausimą, ką turime daryti, kad įveiktume Lietuvoje žiaurumo epidemiją. Diskutuosime ir pristatysime platų priemonių paketą, kad Lietuva taptų saugesne valstybe visiems. Alkoholio prieinamumo ribojimas, tinkama socialinė pagalba ir geresnės galimybės įsidarbinti regionuose – tai svarbiausios kryptys, kuriose siūlome konkrečius sprendimus“, – teigė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Šis planas bus apibendrintas rezoliucijoje „Dėl neatidėliotinų veiksmų siekiant užtikrinti saugesnę socialinę aplinką Lietuvoje“.

Opozicinė TS-LKD Seime turi 32 atstovus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų