L. Kasčiūnas: riaušėse dalyvavusių parlamentarų apkaltos tikimybė didėja

Ketvirtadienį Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) posėdyje parlamentarai aptarė su antradienį vykusiomis riaušėmis susijusius klausimus. Komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas teigia, kad įvertinus šiame posėdyje išgirstą informaciją, jo vertinimu, didėja tikimybė, kad riaušėse dalyvavusiems Seimo nariams bus pradėta apkaltos procedūra.

„Jeigu kai kurių Seimo narių dalyvavimas bus ne tik apsilankymas mitinge, dezinformacija kuri buvo skleidžiama (ypač tą darė Petras Gražulis dėl neva įvestos karo padėties), nieko nedarymo, kad nurimtų riaušininkai, nors stovėjo jų, o ne tautos atstovybės pusėje. Bet jeigu bus didesnis vaidmuo koordinuojant, keičiantis informacija ir visaip kitaip dalyvaujant šiame procese, apkaltos tikimybė turėtų didėti. Mano įspūdis po šios dienos – tikimybė auga“, – po NSGK posėdžio atsakydamas į žurnalistų klausimus sakė L. Kasčiūnas.

Visgi NSGK pirmininkas konkrečių politikų pavardžių, kuriems būtų svarstoma pradėti apkaltos procedūrą, neįvardino.

Proteste kalbas nuo scenos sakė Mindaugas Puidokas, Dainius Kepenis, Petras Gražulis, Valdemaras Valkiūnas, jie taip pat daliai mitinguotojų sudarė galimybes patekti į Seimo pastatą, išrašant leidimus. Petras Gražulis kartu su savo padėjėju Nagliu Puteikiu vakare buvo riaušes sukėlusioje ir išvažiavimą iš parlamento užblokavusioje minioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Apkaltos seime turi būti Gražuliui,Gedvilui,Puidokui,Kepeniui,nes šitoms padugnėms seime ne vieta.

Prisiekėte tarnauti

Prisiekėte tarnauti portretas
Tautai ir valstybei. O iš tikrųjų, dirbate tik sau

Laikas tautai pasisakyti

Laikas tautai pasisakyti portretas
Šitam suėjimui(Seimui) jau galas pareina. Pamiršo šiukšlės kad valdžia ne nuo landzbergių klano, o nuo tautos gauna įgaliojimus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių