LSDP narys ragina balsuoti už konservatorius: LVŽS yra vieno oligarcho partija

Nepaisant Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininko Gintauto Palucko teiginių, kad jo vedama politinė jėga per antrąjį Seimo rinkimų turą deklaruos paramą  „valstiečių“ kandidatams, socialiniuose tinkluose jau suspėta pasidalinti priešingai daryti raginančiomis žinutėmis.

LSDP narys, Seimo rinkimuose kandidatūrą kėlęs Liutauras Gudžinskas savo feisbuko paskyroje ragina vienmandatėse apygardose, kuriuose antrajame Seimo rinkimų ture varžysis „valstiečių“ ir konservatorių kandidatai, palaikyti pastaruosius. Anot jo, „valstiečiai“, bet kuriuo požiūriu, yra tik vieno oligarcho valdoma partija.

„Ten, kur varžosi TS-LKD ir LVŽS atstovai, aš visgi kviesčiau palaikyti konservatorius. Kad ir kaip bežiūrėsi, LVŽS yra vieno oligarcho valdoma partija-įmonė, kuri per šią ketverių metų kadenciją ne sykį bandė paplauti demokratinių institucijų pamatus. O tai, kad įgyvendino mokesčių reformą "milijardas - milijonui", rodo ir jos požiūrį į viešąjį sektorių. Galiausiai – tai, kad net nebandė parengti savo pačių programos, o pavogė ją iš valstybės institucijų, rodo, kad partija neturi nei intelekto, nei savigarbos“, – teigia L. Gudžinskas.

Pasak jo, vienintelė išimtis gali būti daroma tik „valstiečio“ Tomo Tomilino atžvilgiu, kuris Deltuvos Šiaurinėje apygardoje rungiasi su konservatoriumi Sergeju Jovaiša.

„Tikiu Tomo nuoširdumu siekiant socialiai teisingesnės Lietuvos. Kviečiu jį palaikyti“, – teigia socialdemokratas.

Tuo tarpu situacijose, kuomet konservatoriai vienmandatėse apygardose varžysis su Liberalų sąjūdžio ar Laisvės partijos atstovais, L. Gudžinskas ragina remti kai kuriuos liberalų atstovus.

„Kodėl? Todėl, kad konservatoriai flirtuoja su klerikalizmu, pasisako už LGBT+ teisių suvaržymus arba nieko apie tai nesako, skelbiasi, kad davė šaliai nepriklausomybę (puikybė – didelė nuodėmė)“, – rašo jis.

ELTA primena, kad G. Paluckas pirmą dieną po Seimo rinkimų pareiškė, kad antrajame rinkimų ture jo vedama partija priims paramą iš „valstiečių“ savo kandidatams vienmandatėse apygardose, o LSDP – išreikš paramą „valstiečiams“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerbiu kauniečius

gerbiu kauniečius portretas
Jie atrodė visad šauniai ! Tik rinkimus sujaukė, mat panoro, kad šimonės chebra vagių vėliavom nešini grįžtų konservos, nuo kurių ilgai čiaudėjo Lietuva. Tuoj parduos už 1 €uriuką nu tiem , dar vadinamiem litvakam, tad galėsit džiaugtis ne Lietuva, o Palestina 2 - negrįžtamai, valio , kauniečiai-nugalėjot ir be raginimų parsiduoti, siaubas !!!

Anonimas

Anonimas portretas
Perskaitau straipsnį ,komentarus ir nieko nesupratau ,vieni rems kitus ir ne žodžio ką darys mums tiems runkeliams ,vieni pridėjo tuos 200 šimtus ,kiti gatavi išlupti iš gerklės ,nejaugi tie ,kurie gavo tuos nelaimingus eurus balsavo už konsevatorius ,kurie labai priešinosi ,ar nejo balsuoti gave pinigus ,pasenau nieko nesupratau ,bet su tais balsų skaičiavimais štoto neponiatno ,kai belarusijoje ir dar kai kas pyksta kad Lukašenka tvarkosi 26 metus o pas mus kai kas 30 ,gerai kad kai kuriuo išleido į pensiją,

Tas oligarchas

Tas oligarchas portretas
su savo pasrtija Lietuvai ir eiliniams pilieciams per 4 metus padare gero, pabreziu, gero, daugiau, negu komunistai su konservatoriais per 27 metus.Tiesa, gero jie padare sau daugiau, negu Lietuvai.Bet Lietuvoje dunduku ir prasigerusiu mastymas to neleidzia suprasti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių