Premjerui nustatytas laikinas nedarbingumas

Trečiadienį premjerui Sauliui Skverneliui nustatytas laikinas vienos dienos nedarbingumas, pranešė Vyriausybė.

Kaip BNS informavo ministro pirmininko atstovas Tomas Beržinskas, poilsio dieną S. Skvernelis pasiėmė organizmo atstatymui.

„Premjeras vadovaujasi medikų rekomendacija, pagal kurią, viena diena skiriama organizmo atstatymui“, – sakė T. Beržinskas.

Trečiadienį, kol nebus S. Skvernelio, jį darbe pavaduos energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas. Jis pirmininkaus ir trečiadienį vyksiančiam Vyriausybės posėdžiui ir pasitarimui.

S. Skvernelis rugpjūčio pabaigoje paskelbė, kad serga limfoma, todėl kai kuriomis dienomis per gydymo procedūras teigė negalėsiantis būti darbe.

Prezidentas Gitanas Nausėda Vyriausybės vadovui dekretais leido pagal poreikį nebūti darbe iki lapkričio 8 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
publika====kvaksssst.[[[ ziniuones ir kiti kontrabasai…]]. Zmogus susirgo,gydosi ;;jis nieko --ne n-u-z-u--d-e,niekam nesueeede gyvenima,,,tiesiog z-m-o-gus susirgo [liudna ir jam ir jo artimiesiems]Gydosi ir padek Dieve ..Ir apie jo santykius darbe --ne mums [[kitoje erdveje]] spresti,Jis dirba visai Lietuvai ir atsiskaito pries prezidenta....o ne pries kvailas musu sapaliones ir kruvas viziju su raganomis ,,ziniuonemis ir kitais viduramziu marazmais. nekvaksekim perdaug asmeniska,,,,ir

...

... portretas
Nuo tos chemo** ne tik plaukai, bet ir protelio likučiai Sauliuko galvelę palikt baigia.

Da

Da  portretas
juk nepakeičiamo pono nėra , mūsų gyvenimo tarpe, susirgai gydykis eik netrukdyk, galva ne ta, miglotas protas sukasi ratu, ir iš vis laikas atėjo išeiti iš tos laimės, laumes juostos, o kad ponas sergi ir aplinkui, tavo lygos požimius seka ir laksto ne taip kaip vargo lygoniui, šviečia gydymo veiksmas, o reiktu visus gydyti vienodom sąlygom be fokuso, ir vaistas turėtu būti vienodo lygio, o kas čia per priviliegijos, nesuprantu, pas dieva visi esame lygus, ir sutarčiu esame neparares, gyvenimo kalendorio brukšniu, atsistatydink, ir gydykis, sau, ne tu vienas ta lyga sergi šimtai tukstančiu pacijentu yra lietuvoj, net vaikai maži nieko nekalti va tu taip gaila, bastą,
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių