Prezidentas: nuoširdžiai dėkojame tiems, kurie gydo COVID-19 pacientus

Kalėdų proga ketvirtadienį prezidentas Gitanas Nausėda aplankė ir pasveikino Vilniuje dirbančius medikus, dėkojo jiems už sunkų darbą gydant COVID-19 ligonius.

„Nuoširdžiai dėkojame tiems, kurie gydo COVID-19 pacientus, už jų sunkų darbą ir atsidavimą. Per jų rankas vyksta stebuklai – žmonės grąžinami į gyvenimą, suteikiama vilties, mažinamas skausmas. Jų profesionalumas ir atjauta padeda Lietuvai įveikti pandemiją“, – savo feisbuko paskyroje rašo G. Nausėda.

Pasak prezidento, jis, aplankęs kartu su žmona Diana Vilniaus medikus, jiems įteikė kūčiukų.

„Kartu su Diana perdavėme VUL Santaros klinikų, Vilniaus miesto klinikinės ligoninės ir Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės medikams kūčiukų su nuoširdžiais linkėjimais nuo visos mūsų komandos švenčių proga“, – rašo prezidentas.

„Facebook“ nuotr.

Taip pat ketvirtadienį užsiregistravę Lietuvos „Carito“ savanoriais prezidentas kartu su pirmąja ponia bendravo su vienais pasilikusiais senjorais.

„Šiandien kalbėjome su poniomis Romute, Genovaite, ponu Romualdu ir kitais. Jaučiamės praturtėję, nes duoti – tai gauti. Kviečiu visus, kurie pažįsta vienišų žmonių, šv. Kalėdų proga apdovanoti juos šviesia dovana – skambučiu ar kitokiu dėmesio ženklu“, – socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė G. Nausėda.

„Facebook“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nežinau

Nežinau portretas
Kučiukai kaip pajuoka... žmonės dirba be poilsio. Reikėjo paspausti ranką ir premijas 100proc visiems... o dabar ne prezidentas bet lapas...

Melo

Melo portretas
trumpos kojos !!!

Vitalija

Vitalija portretas
Kai kas paskaitys,kad tai reklama,bet taip nėra.Ačiu,kad atvažiavo prezidentas su žmona ir su kučiukais ir įteikė medikams.Tai yra padėka už jų sunkų darbą.Kažkas į Santaros klynika buvo atveże kugelio.Juk nėra kada jiems pailsėti,pavalgyt,atsigert kavos,arbatos.O mes esam nedekingų jiems,užkariaudami darbų.Nes nesilaikydami taisyklių ir užkrėsdami kitus žmones.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių