R. J. Dagys palieka konservatorius ir žada kurti naują partiją

Ilgametis Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) narys Rimantas Jonas Dagys pirmadienį savo feisbuko paskyroje paskelbė ne tik stabdąs savo narystę partijoje, bet ir atskleidė planus kurti naują konservatizmo idėjomis paremtą politinę jėgą.

Pagrindinės apsisprendimo priežastys, pasak R.J. Dagio, yra TS-LKD vadovybės liberalėjimas bei nusisukimas nuo krikščioniškųjų vertybių.

„Akivaizdu, kad dabartinė TS-LKD vadovybė realiai nebesivadovauja krikščioniškąją doktrina ir jos veikimo būdai partijos viduje yra toli nuo demokratijos standartų“, – socialinio tinkle paskyroje rašo parlamentaras.

R. J. Dagys taip pat informavo, jog imsis kurti naują partiją, nes, rašo jis, tradicinių vertybių žmonės nebeturi už ką balsuoti.

Matau, kad jau yra subrendusi jaunoji karta, kuri nori sugrąžinti tradicines vertybes ir pagarbą žmogui į viešąjį ir politinį gyvenimą.

„Visą tai apmąstęs, suprasdamas, kad sėkmė nėra garantuota, bet poreikis naujai jėgai egzistuoja ir jos reikalauja pati situacija, priimu šį iššūkį ir skirsiu jam visas savo jėgas. Matau, kad jau yra subrendusi jaunoji karta, kuri nori sugrąžinti tradicines vertybes ir pagarbą žmogui į viešąjį ir politinį gyvenimą. Yra ir gyvenimo išminties sukaupusių to paties siekiančių žmonių. Padėti jaunimui pakeisti Lietuvos politinį gyvenimą laikau savo ir savo kartos atstovų pareiga“, – rašo R.J.Dagys.

ELTA primena, kad TS-LKD Priežiūros komitetas birželio pabaigoje sustabdė R.J. Dagio narystę partijoje vieniems metams ir uždraudė kandidatuoti artimiausiuose Seimo rinkimuose, šiam prabilus apie TS-LKD vadovybės atstovų spaudimą dėl jo elgesio priimant Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo pataisas Seime bei aštriai kritikavus partiją esą atstovaujant liberalioms idėjoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
Dagy prisimink Kauna ir bendrabuti pries 40m kur gyvenai su seima ir neleidai zmonai isigyti moteriskos prekes tai parodo ir tavo proteviu pravarde dagys kuris badosi ir nepasovus veidmainis tik idomu ar su ta pacia gyveni? juk visi politsulai keicia kas ir matoma s to metymosi ir nepastovumo.....

Pilietis

Pilietis portretas
O šitas konaervatorius,partijų perėjūnas nepatikimas,nieko napkeis pertijos įkūrimas.Sau vietą prie lovio pasiruošti nori.Visos partijos per 29 metus prarado pasitikėjimą,žmonės netiki visomis,liko viena Valstiečių partiją,kuri teikia vilties.Matysis kieno dėka buvo pajudinta korupcija Lietuvoje,gal D.Grybauskaitės atsisveikinimo gražus žestas tautai,matysime,laikas patodys.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Aš ruošiuosi įregistruoti senjorų partiją ir sukviesti tapti jos nariais visus sinjorus.Partijos dėka bus sprendžiami seime pensijų dydis ,sinjorų gyvenimo klausymai,pagalba susirgus sinjorui ir visi gyvenumui senjoro reikalingi klausimai.Kol nebus tokios patrijos ,kuri rūpintusi senjorais,manau garbingai ir padoriai gyventi Lietuvoje,senjorai neturės galimybių.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių