R. Karbauskis apie permainas prezidento komandoje: tikimės gerų pokyčių

Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis, vertindamas pasikeitimus prezidento Gitano Nausėdos komandoje, nesiima jų komentuoti, bet jeigu tai duos gerų pokyčių, politiko nuomone, tai šaunu.

„Jeigu prezidentas mano, kad pasikeitimai komandoje turėtų įvykti – tai jie ir vyksta. Šitoje situacijoje tikrai ne mūsų valioje patarti ar kažkaip komentuoti prezidento sprendimus. Jeigu visa tai duos gerus pokyčius – tai šaunu“, – penktadienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Kaip ketvirtadienį pranešė Prezidentūra, iš einamų pareigų traukiasi prezidento Gitano Nausėdos vyriausiasis patarėjas, Prezidentūros Nacionalinio saugumo grupės vadovas Jonas Vytautas Žukas, vyriausioji patarėja švietimo, mokslo ir kultūros klausimais Sonata Šulcė bei Komunikacijos grupių vadovas, vyriausiasis šalies vadovo patarėjas Aistis Zabarauskas.

Birželio mėnesį darbą Prezidentūros kanceliarijoje taip pat baigia Teisės grupės patarėjos Ieva Saudargaitė bei Vida Petrylaitė.

G. Nausėda vadovauti Nacionalinio saugumo grupei paskyrė Darių Kuliešių. Švietimo, mokslo ir kultūros grupei nuo liepos 15 d. vadovaus istorikė dr. Jolanta Karpavičienė, ėjusi Valdovų rūmų direktoriaus pavaduotojos kultūrinei veiklai pareigas. Tuo tarpu naujasis Komunikacijos grupės vadovas bus paskelbtas liepos mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ar reikia suprast kad prieš pat perversmo pradžią iš Prezidentūros buvo 'išpašalvoninti' visi 'konservų' Trojos arkliai?.. o kas laukia tokių Seime vis dar sėdinčių?

idomu

idomu portretas
kas vadovauja saliai ar naisiu kolukio /markizas/ ar prezidentas?...

idomu

idomu portretas
> Šiaip, Broileri čia tu?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių