S. Skvernelis: palaikome Ukrainą ir toliau jai padėsime

Grįžti į straipsnį

dk

dk portretas
Visiskai pritariu Ricardui G. Laikas uzciaupti kremliaus nepraustaburnius baudomis ar i cype pasodinti. O visiems putino ir co. "gerbejams" - EUROPA PALAIKO IR PALAIKYS UKRAINA - NE RUSIJA!!! Sia savaite Ukrainos Prezidentas lankesi Danijoje - Premjeras Lars Løke Rassmusen dar karta pareiske Danijos PALAIKYMA UKRAINAI. Taigi visi kremliaus "draugai" kalbekit uz save ne uz VISA EUROPA!!! Ir ismokit kulturingai kalbeti. Tik vargu ar sugebesit su jusu intelektu ir kultura.

SKVERNELI, EILINĮ KARTĄ - PRO ŠALĮ...

SKVERNELI, EILINĮ KARTĄ - PRO ŠALĮ... portretas
Nuo Ukrainos greitai nusisuks visos Europos sąjungos valstybės. Liksi vienas su landsbergine šutve. Galėsi asmeniškai, su Grybauskaite priešakyje, gelbėti Ukrainos nacionalistus.

jooo

jooo  portretas
Tu suski mums padėk o ne banditams mes liaudis Lietuvos šaukiamas pagalbos Indijoje ar girdi mus vargas tautai kai ant jos savas išgama šika

...

... portretas
... nes 'otkatukai' solidūs byra... - ?

Algirdas

Algirdas portretas
Kur ir kuo, Lietuva gali padeti Ukrainai? Idomu, labai idomu... Panasu i atsitraukimo (pabegimo) planu aptarima. Vienintele srytis, apie kuria galetu tartis, tai rusofobijos platinimas. DEBILAI.

Ričardas G.

Ričardas G.  portretas
Manau kad į kiekvieno Kremliaus šalininko šmeižtą, melagystę reikia atsakyti. Tokie yra Tru, Anonimas, jankis, kryžius, Balsytė, Ramanauskas, Vingių Jonas ir kiti (greičiausiai kad pseudonimai gali būti vieno asmens ar 2-3-jų). Juos (jį) reikia demaskuoti.Už šmeižtus, iškraipytus faktus, už neapykantą tautoms,15 min rašo, jog Vokietijoje baudžiama didelėmis baudomis. Lietuvoje taip pat yra nubaustų. Manau, jog Saugumo Departamentas turi sekti tokius šnipelius, trolintojus ir pričiupti. Tie Kremliaus idėjų skleidėjai vis darosi nachališkesni, o esant dabartinei geopolitinei padėčiai, tiesiog pavojingi.

uuuuuuuu

uuuuuuuu portretas
tik viena lietuva ir pripazista o visi kiti ziuri sau po nose.

Anonimas

Anonimas portretas
Pyrst pyrst tapu tapu ...kaip dėdė semas įsakys , taip kolonijų prievaizdai čiulbės.

Galerijos

Daugiau straipsnių