S. Skvernelis pasveikino B. Netanyahu pradėjus eiti Izraelio premjero pareigas

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis pirmadienį pasveikino Benjaminą Netanyahu (Benjaminą Netanjahą) pradėjus eiti Izraelio vyriausybės vadovo pareigas.

Su naujos vyriausybės suformavimu Lietuvos premjeras taip pat pasveikino ir Benny Gantzą (Benį Gancą), kuris vienybės vyriausybės vadovo pareigas perims po pusantrų metų.

„Džiaugiuosi, kad galėsime tęsti abipusiu supratimu ir parama pagrįstą bendradarbiavimą. Tikiu, kad jums toliau vadovaujant bus užtikrintas aktyvus, glaudus ir dinamiškas dialogas tarp mūsų valstybių ir jų žmonių“, – sveikinime sako S. Skvernelis.

Premjeras savo sveikinime taip pat pažymi, kad „Lietuvos Vyriausybė ir toliau bus patikima partnere, glaudžiai dirbs kartu su jumis ir jūsų vyriausybe siekiant bendrų tikslų mūsų tautų labui“.

Izraelio parlamente sekmadienį prisaikdinta nauja vienybės vyriausybė, kuriai vadovaus ministras pirmininkas B. Netanyahu ir jo buvęs priešininkas B. Gantzas. Taip šalyje nutraukta daugiau nei 500 dienų trukusi politinė aklavietė.

Praėjusį mėnesį dešiniojo sparno politikos veteranas B. Netanyahu ir centristas buvęs kariuomenės vadas B. Gantzas susitarė dėl koalicinės vyriausybės. B. Gantzas tapo pakaitiniu premjeru, vėliau su B. Netanyahu jis apsikeis vietomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Anksčiau stengėmės rusams įtikt, dabar žydams, rusus galima buvo apgaut, o žydus?.. :s

taip

taip portretas
taiklus kom tik nesimato polikarpovnos kuri ir dave pagrinda siai hebrai bujoti su /litvakais/krlianskiais ir kt salies /gelbetojais/ pradedant nuo genseko AA?...

Toks

Toks portretas
Toks toki pazino ant alaus pavadino
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių