Šiaulių vicemere siūloma skirti tarybos narę S. Potelienę

  • Teksto dydis:

Šiaulių vicemere siūloma skirti tarybos narę, bendrovės „Šiaulių vandenys“ darbuotoją Simoną Potelienę, antradienį pranešė Šiaulių miesto savivaldybė.

Šią kandidatūrą miesto meras Artūras Visockas pateikė tarybos nariams.

„S. Potelienė yra puiki vadovė ir tarybos narė, labai gerai suprantanti svarbiausius miesto ir regiono iššūkius bei problemas. Šiauliečiai iš mūsų tikisi ne tik tęsiamų ir tinkamai atliekamų darbų, bet ir aukštos politinės kultūros, glaudaus bendradarbiavimo su bendruomene, todėl ilgametė Simonos patirtis miesto taryboje yra ypatingai reikšminga“, – pranešime teigė A. Visockas.

„Esu įsitikinęs, jog tarybos nariai vienbalsiai pritars šiai kandidatūrai ir galėsime tęsti rekordinės apimties darbus mieste dar efektyviau“, – sakė jis.

Savivaldybės teigimu, S. Potelienė taryboje dirba nuo 2015 metų, yra frakcijos „Dirbame miestui“ seniūnė, taip pat Finansų ir ekonomikos komiteto pirmininkė ir Projektų įgyvendinimo priežiūros tarybos bei Šiaulių regiono plėtros tarybos kolegijos narė.

S. Potelienė, kaip teigiama pranešime, Šiaulių universitete baigusi ekonomikos bakalauro ir magistrantūros studijas, vėliau apgynusi socialinių mokslų srities ekonomikos mokslo krypties daktaro disertaciją.

Šiuo metu S. Potelienė vadovauja bendrovės „Šiaulių vandenys“ Finansų ir planavimo skyriui bei dėsto paskaitas Vilniaus universiteto Šiaulių akademijos studentams.

Šiaulių vicemero postas laisvas po to, kai į Seimą buvo išrinktas buvęs vicemeras Domas Griškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių