Susisiekimo ministro komandą gali papildyti ketvirtas viceministras

Susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus komandą gali papildyti ketvirtas viceministras. Jo atstovė BNS sako, kad tokia galimybė svarstoma, tačiau sprendimas dar nepriimtas.

„Iki kadencijos pabaigos laiko liko nedaug, o darbų sąrašas ilgas. Vyriausybės programą norime įvykdyti laiku, todėl ketvirto viceministro pareigybė yra svarstoma, bet galutinis sprendimas dar nepriimtas“, – BNS sakė ministro patarėja Aldona Violeta Grinienė. 

Ketvirtojo viceministro pareigybę Vyriausybei siūlo steigti ir Kultūros ministerija. Viceministrų skaičių ministro teikimu tvirtina Vyriausybė, bet ministerijoje negali būti daugiau nei keturi viceministrai.

Iki kadencijos pabaigos laiko liko nedaug, o darbų sąrašas ilgas. Vyriausybės programą norime įvykdyti laiku, todėl ketvirto viceministro pareigybė yra svarstoma.

Susisiekimo ministro komandą sausio pabaigoje papildė Artūro Zuoko vadovaujamos Lietuvos laisvės sąjungos (liberalų) narys Valdas Klimantavičius – jis yra atsakingas už „Lietuvos geležinkelių“ veiklą, taip pat biudžeto sudarymo bei kitus klausimus.

Be jo, J. Narkevičiaus politinio pasitikėjimo komandoje taip pat dirba viceministrai Vladislavas Kondratovičius ir Gytis Mažeika.

Pirmasis atsakingas už geležinkelių, oro transporto politiką, projektą „Via Baltica“, saugų eismą ir darnų judumą, valstybės turto ir įmonių valdymą, antrasis – už tarptautinius ryšius, ES reikalus ir derybas dėl Mobilumo paketo, projektą „Rail Baltica“, vandens transporto sektorių, Klaipėdos uostą.

J. Narkevičių į pareigas delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, pernai rugpjūtį po prezidento rinkimų prisijungusi prie valdančiosios koalicijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

is

is portretas
ciniskos rozos matosi kokie soctipai lenda prie valdlovio.....

Elena

Elena portretas
Vietoj to kad mažintų aparatą čia atvirkščiai priima dar daugiau

zaibas

zaibas portretas
pastate neismaneli, tai apsistato tokeis paciais, tokia mano nuomone
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių