TS-LKD penktadienį šaukia prezidiumo posėdį, aptars politinę padėtį

Penktadienio pavakarę šaukiamas Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) prezidiumo posėdis, jame numatoma aptarti politinę padėtį šalyje.

„Darbotvarkėje vienas klausimas – politinė padėtis“, – BNS ketvirtadienį informavo partijos atstovė Raminta Keršytė.

Posėdis numatomas 16.30 val. nuotoliniu būdu.

Seimui antradienį atmetus pirmalaikių Seimo rinkimų idėją, premjerė Ingrida Šimonytė sušvelnino anksčiau išsakytą poziciją dėl atsistatydinimo iš ministro pirmininko pareigų.

Ji buvo paskelbusi, kad tuo atveju, jei nebus pritarta pirmalaikiams rinkimams, ji liepos viduryje atsistatydins. Tai reikštų ir visos Vyriausybės atsistatydinimą.

Tačiau po parlamento sprendimo dėl pirmalaikių rinkimų, I. Šimonytė pareiškė, kad anksčiau pasisakydama, jog atsistatydins Seime atmetus pirmalaikius rinkimus, leido sau šiek tiek per daug ir sprendimą priims partijos prezidiumas.

Koalicijos partneriai – liberalai ir Laisvės partija – atmetus pirmalaikių rinkimų iniciatyvą taip pat pareiškė laukiantys TS-LKD prezidiumo sprendimo dėl Vyriausybės ateities.

Sprendimą siūlyti pirmalaikius rinkimus TS-LKD prezidiumas priėmė reaguodamas į žiniasklaidos tyrimus dėl savivaldos politikų galimo piktnaudžiavimo jiems skiriamomis išmokomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AMĖN

AMĖN portretas
STRIBŲ buvo dviejų rūšių -- vieni gaudė tik banditus -miškinius , kiti naikino mūsų patriotus -- partizanus ... BET NEI VIENAS IŠ JŲ NEPARDAVĖ KITAI VALSTYBEI , KAIP TS-LKD .... IR KAIP JUOS ŠVENTA ŽEMĖ NEŠIOJA ..?????. KAIP TIE VELNIAI GALĖJO SUSIVIENYTI ŠITAIP Į GAUJĄ..????... TIKIU ,KAD DIEVULIUI TRŪKS KANTRYBĖ IR NUGRŪS Į PRAGARĄ ,JEIGU NESUSIPRAS BŪT LIETUVOS IR TIK LIETUVOS TIKRAIS PILIEČIAIS....tautos užtarėjais ,šeimos saugotojais ...kovos ne prieš rusus ,o prieš narkotikų prekeivius ir kitą dvokiantį ELITĄ ...

gnydos renkas y parada

gnydos renkas y parada  portretas
o parada Ozys veda.....

Šaika

Šaika portretas
Pedofilų, kgb-istų ir vagių.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių