V. Blinkevičiūtė apsisprendė: LSDP laimėjus Seimo rinkimus, ji vadovautų Vyriausybei

  • Teksto dydis:

Opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) pirmininkė, europarlamentarė Vilija Blinkevičiūtė pranešė, kad partijai laimėjus Seimo rinkimus, ji eitų premjerės pareigas.

„Jei žmonės socialdemokratams Seimo rinkimuose suteiks didžiausią pasitikėjimą, kartu su prezidentu formuosiu socialiai atsakingą, telkiančią bei veiklią Vyriausybę“, – trečiadienį išplatintame pranešime teigė politikė.

Iki tol V. Blinkevičiūtė aiškiai neatsakydavo į klausimą, ar ji yra socialdemokratų kandidatė į Vyriausybės vadovus, ar ketina atsisakyti europarlamentarės mandato, jeigu LSDP būtų pavesta formuoti Ministrų kabinetą.

Kaip galimas kandidatas į šias pareigas minėtas Seimo narys, buvęs partijos lyderis Gintautas Paluckas.

Trečiadienį LSDP paskelbė Seimo rinkimų Vienybės programą ir šūkį – „Valstybė, kuri veikia“.

Pasak V. Blinkevičiūtės, pagrindiniai partijos tikslai – pažaboti drastiškai išaugusių kainų poveikį žmonių gyvenimui, užtikrinti visokeriopą piliečių saugumą, stiprinti sveikatos apsaugos bei švietimo sritis, sutramdyti lupikaujančias valstybines energetikos įmones, ženkliai padėti šeimoms

LSDP yra didžiausia partija Lietuvoje, ji turi daugiau kaip 14 tūkst. narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O naivolei!!!

O naivolei!!!  portretas
Ja ir konservais ir tiki o paskui verkiate kad blogai givename jau virs 30 metu esame laisvi bet givename europos siknoja GIEDA!!! Zmones ZIURIEKITE RUDENI PER SEIMO RINKIMUS KA RENKATES KAD VEL NEVERKTUTE KAD VEL BLOGAI GIVENTI LIETUVOI!!!!

Žinantys

Žinantys portretas
Jau kartą trečdalio algų negrįžtamai netekome… Siaubas kažkoks… 34 metai vis tie patys…

Taigi kad,

Taigi kad, portretas
Blinkevičiūtė turėtų eiti vadovauti tandeme su Širinskiene. Prisiėda musmirių iš šnervių eina ugnis , pirmyn- lietuviams vokiškos pensijos o vokiečiams lietuviškos . Kitaip parodysim Europai , kad mes ne tik apgaudinėti pažadais ir mulkinti pensininkus mokame, atimsim ir iš vokiečių ir padalinsim , ir parodysim kad ne tik grybauti mokam .
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių