Alytuje daugiabučių gyventojams bus dalinamas dezinfekcinis skystis

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis sako, kad kitą savaitę daugiabučių gyventojams mieste bus pradedamas dalinti dezinfekcinis skystis.

„Nuo pirmadienio ryto pradedame dalinti dezinfekcinį skystį daugiabučių gyventojams – kiekvienam namui po 5 litrus, kad gyventojai ar valytojos galėtų patys dezinfekuoti savo laiptines. 1500 litrų nupirkome patys, dar 1200 litrų padovanojo verslininkai“, – feisbuke pranešė Alytaus meras.

Iš viso nuo kovo 6 dienos Lietuvos rinką pasiekė per beveik pusantro milijono litrų dezinfekanto rankoms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ISVARYTI IS NAMU SENJORAI

ISVARYTI IS NAMU SENJORAI portretas
Q Vilniuje KAROLINISKIU; MANO BUSTAS' IS JANKAUSKO G. NR.13 ISVARO SENJORUS IS NAMU EITI I GATVE IR NESTI BUITINES ATLIEKAS, NES UZBLOKAVO SIUKSLIU SALINTUTUS ESANCIUS NAME. VYKDO SENJORU GENOCIDA, NES 9 AUKSTU NAME GYVENA DAUGUMA VIENISU SENJORU. MES PRIVALOME NEISEITI IS BUTO, BET MUS PRIEVARTA VARO. APIE LAIPTINIU DEZINFEKCIJA NIEKAS NEUZSIMENA.

Dar apie merą

Dar apie merą portretas
Dar Alytaus Meras paskelbė šūkį: GERI VAIKAI TĖVŲ IR SENELIŲ NELANKO !!! Paklausykime jo per verbas ir ypač šv. Velykų dienomis, pabūkime gerais vaikais.

Anonimas

Anonimas portretas
Taip ir turi būti . Dezinfekcinis skystis ir kaukės privalo būti dalinamos nemokamai. Tam mes ir mokesčius mokame valstybei. O spekuliantams būtina taikyti Linčo teismą, kaip patį efektyviausią ir naudingiausią.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių