D. Grybauskaitė: paverskime Lietuvą žydinčia Lietuva

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė Burbiškio dvare atidarė Tulpių žydėjimo šventę ir prisijungdama prie akcijos „Darom" dvaro parke pasodino ąžuolą.

„Turime labai daug gražių vietų Lietuvoje. Burbiškio dvaras - pavyzdys visiems lietuviams, kaip tvarkytis ir rūpintis mūsų paveldu. Lietuva gali žydėti tulpėmis kiekvieną pavasarį. Paverskime Lietuvą žydinčia Lietuva", - sveikindama šventės dalyvius sakė Prezidentė.

Pasak šalies vadovės, tik rūpindamiesi savo aplinka, būdami pilietiški bei atsakingi galėsime kurti gražią ir švarią Lietuvą.

Šiemet ir akcija „Darom" skirta aplinkos gražinimui, todėl kviesdama visus šalies gyventojus šį savaitgalį susitvarkyti ir padaryti kažką gero gamtai, Prezidentė Burbiškio dvaro parke pasodino ąžuolą.

Šventės metu šalies vadovė apžiūrėjo Burbiškio dvaro tulpių ekspoziciją, kurią sudaro daugiau nei 300 veislių tulpės, įsigijo liaudies meistrų gaminių ir stebėjo Radviliškio rajono gimnazijų moksleivių pasirodymus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kad

Kad  portretas
Lietuva žydėtų reikia daugiau pasistengti Prezidentei,kodėl ji tyli ,kai už cirkus mokami atlyginimai Venckienei ir vadinamiems jos padėjėjams,kai nušalinti ministrai dirba premjero patarėjais,kai beveik visų, esančių valdžioje vaikai ir giminaičiai susodinti į šiltas vietas,o eiliniams lietuvaičiams tik šluostytis ašaras ir krautis lagaminus.

1-am

1-am portretas
eiliniam lietuvaičiui, ar visiškas kopūstgalvis esi? Juk ruošiamasi iš Venckienės atimti atlyginimą, jos padėjėjai dirba, todėl pirma pasiskaityk įstatymus, juos priėmė ne prezidentė. Be Venckienės nieko daugiau nematai? Viskas gerai? O kad geriau gyventum, pats daug stipriau padirbėk, nereikės krautis tų lagaminų. Jei tingi čia dirbti, tingėsi WC valyti ir ES.

pirmam

pirmam portretas
Jau zydi lietuva, tokie pid.... kaip tujau svieti is tolo,jam matai vis Venskiene uzkliuna. Ko i savus pid... neziuri?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių