Pereiti į pagrindinį turinį

"FIBA Europe" vadovas priekaištų Lietuvai neturi

2009-01-26 09:00
"FIBA Europe" vadovas priekaištų Lietuvai neturi
"FIBA Europe" vadovas priekaištų Lietuvai neturi / Evaldo Butkevičiaus nuotr. G.Vassilakopoulosliko patenkintas tuo, ką pamatė Nemuno saloje.

"FIBA Europe" prezidentas Giorgas Vassilakopoulas liko sužavėtas pasirinkta vieta Kauno sporto ir pramogų arenai ir pareiškė tikintis, kad 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje bus puikiai suorganizuotas.

"Arena bus moderni, įspūdinga ir didelė. Jokių priekaištų neturiu", – šeštadienį peržvelgęs Kauno sporto ir pramogų arenos brėžinius įspūdžiais dalijosi G.Vassilakopoulas.

Vėliau svečias apžiūrėjo arenos statybas, bet į pačią Nemuno salą kojos nekėlė. Arenos pamatus, iškilusias kolonas "FIBA Europe" prezidentas nužvelgė iš viršaus, nuo "Akropolio" garažo ketvirto aukšto.

"Labai graži teritorija, na, žiemą gal ne taip, bet vasarą čia turėtų būti nuostabu", – spėliojo svečias. Jis pasidžiaugė, kad sporto rūmams pasirinkta tokia įspūdinga vieta. Svečias teiravosi, kokį plotą užima sala, ar švarus kanalo vanduo.

"Apie areną pradėjome diskutuoti prieš dvejus metus, tada netikėjau, kad ji stovės laiku. Dabar jau pradedu tikėti", – atviravo G.Vassilakopoulas.

"FIBA Europe" atstovai patenkinti, kad areną žadama užbaigti iki 2010 rugsėjo 1 d., iki 2011 m. vyksiančio Europos vyrų krepšinio čempionato bus laiko ją išbandyti.

G.Vassilakopoulas penktadienį Vilniuje susitiko su Lietuvos premjeru Andriumi Kubiliumi. Šeštadienį po pietų svečias nuvyko apžiūrėti Panevėžio "Cido" universalios sporto arenos. Čia vakare Europos ir krepšinio vadovai stebėjo Lietuvos krepšinio federacijos Didžiosios taurės finalines rungtynes.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų