Internete – skatinimas vaikus meluoti, kad jie yra gėjai ar lesbietės

  • Teksto dydis:

Stambulo konvencija, tiksliau, jos teksto interpretacijos ir dėl jų kylančios aistros, atrodo, dar labiau padidino takoskyrą tarp tradicinės šeimos ir LGBTQ bendruomenės aktyvistų.

Kai kurie prieš LGBTQ nusiteikę asmenys peržengė visas ribas ir ėmė žerti pasiūlymus, raginimus ar net grasinimus susidoroti.

Tačiau neatsakingai besielgiančiųjų yra ir kitoje pusėje. Viena tokių – moteris, viešai feisbuke siūlanti į šį požiūrių karą įtraukti jaunimą ir net... vaikus.

„Dabar taip, jaunimas mūsų tikrai geriau supranta žmogaus teises ir lyties ir biologijos spectrus – nes internetas  – platus“, – pasisakymą viešoje feisbuko grupėje „Feminizmas“ pradėjo aktyvistė.

„Jei norit kovoti su šitais išprotėjusiais orlauskais ir „tradicinių šeimų gynėjais“, mums reikia prašyti pagalbos iš visų jaunų žmonių, visų vaikų. Jeigu visi vaikai užprotestuotų ir sakytų: „Mama, aš gėjus/ lezbietė/trans“, net jei tai ir netiesa, bet dėl solidarumo, tai būtų masinis judėjimas ir labai sužaistų ant jų jausmų“, – planą dėstė moteris.

Ji pridūrė, kad tokia taktika jau yra pasiteisinusi. „Martin Luther King Junior irgi prašė vaikų protestuoti, nes žinojo, kad kai policija pradės suiminėti vaikus ir su gaisrininkų žarnomis žaloti, pasaulis ir pati valstybė juos pasmerks už tokius veiksmus“, – teigė aktyvistė.

Interneto nuotr.

Moters nuomone, tik sėdėti ir tylėti – ne išeitis. „Slėptis pro lapais, kaip visada lietuviškai“, – dabartinę daugumos LGBTQ bendruomenės taktiką apibūdino ir sukritikavo pasisakiusioji.

Tačiau moteris kitų grupės narių ar po šiuo įrašu išreiškusiųjų savo nuomonę palaikymo nesulaukė.

„Pagrindinis homofobų argumentas, kad gėjai visus vaikus pavers gėjais. Ką jūs siūlote – visiems vaikams pasakyti, kad jie gėjai. Ar taip tiesiog neparodysite homofobams, kad jų baimės buvo pagrįstos ir LGBT bendruomenė išties taikosi į vaikus? Manau, kad tokie veiksmai gali tik dar labiau pakenkti ir dar labiau didinti atskirtį, nes nu didžiausios baimės staiga virsta realybe. Pritariu Indrei, kad įtraukti vaikus į politinius judėjimus, kurių jie patys dar galbūt pilnai nesupranta, yra neetiška. Viena, kai paaugliai ar jaunimas savanoriškai imasi iniciatyvų. Tai labai faina ir labai gerai. Bet vaikai, ir dar kai ne iš jų pačių tas eina, o suaugę pasako taip daryt – jau visiškai kitaip atrodo“, – argumentavo internautė Jurgita.

Net jei tai ir netiesa, bet dėl solidarumo, tai būtų masinis judėjimas ir labai sužaistų ant jų jausmų.

„Netikiu, kad galima argumentais įtikinti piktus žmones. Manau, svarbu, kad būtų priimti tinkami įstatymai, o visuomenė su laiku apsipras. Gal geriau savo jėgas nukreipti į politikus?“ – komentavo Skina.

Kitiems užkliuvo raginimas meluoti. „Net jei tai ir netiesa“? Į LGBT bendruomenę ir taip nėra žiūrima rimtai, tai davai dar prikalbinkim vaikus apsimetinėti gėjais ir lesbietėm, nes nu gi tikrai nėra to požiūrio, kad gėjus/lesbietė tai tik fazė. Ai, ir tikrai nėra manoma, kad LGBT prieš vaikus savo propagandą nukreipia. Na, bet viskas tvarkoj čia, rezultatai pateisina priemones!“ – piktinosi Dominika.

Justinas Jankevičius nepraleido progos mestelėti juodo humoro: „Na, arba galime vaikus sexy aprengti, siųsti pas kunigus ir slaptai filmuoti“.

Moters siūlymas įtraukti vaikus pradėjo sklisti internete, tačiau dauguma atgarsių – neigiami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
cia juk nusikaltimas,o ka policija,pradejo tyrima?sulaike?

Rimad

Rimad portretas
Tai poniai, kuri nori"kišti"vaikus,kurie dar patys ieško savęs,savyje ir t.t., pačiai reikia stiprios psichiatro pagalbos!!!

Faktai

Faktai portretas
Suklaidintiems žmonėms neaišku, kad ne pleputės armonaitės kelia grėsmę Lietuvai, o neribota emigracija. Keista, tautiečiai nesuvokia ,kokia kryptimi yra didžiausi pavojai. Pavyzdžiui, žemgrobis Karbauskis balsavo prieš Lietuvos stojimą į NATO, prieš nepriklausomą Lietuvos energetiką...Dabar šitie karbauskiniai melagiai "valstiečiai", Kremliaus klapčiukai rodo silpnapročiams puolimo kryptį - pulkit homiką Raskevičių...Gėda.. Lietuvos žmonės ,kada pagaliau suprasit, esate mulkinami - mes prarandame tautos kraują, žmones, kurie emigruoja. Protestuokit prieš emigraciją, palikit ramybėje homikus. Pagarbiai Arvydas D.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių