Pereiti į pagrindinį turinį

Keičiamas Baltarusijos pasienyje esančių dviejų punktų darbo laikas

2013-12-14 15:22
Baltarusija paleido Lenkijos laikraščio korespondentą
Baltarusija paleido Lenkijos laikraščio korespondentą / Gedimino Bartuškos nuotr.

Dėl naujos infrastruktūros statybų nuo pirmadienio trumpinamas pasienyje su Baltarusija veikiančių Eišiškių - Dotiškių ir Latežerio - Pariečės vietinio susisiekimo (supaprastintų) kontrolės punktų darbo laikas.

Šiuo metu Lietuvos pusėje čia vyksta naujų punktų statybos, kurias organizuoja Pasienio kontrolės punktų direkcija prie Susisiekimo ministerijos.

Pasak Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pranešimo, nuo pirmadienio Eišiškių punktas Šalčininkų rajone veiks nuo 9 iki 11 val. ir nuo 16 iki 18 val. Šiuo metu per Eišiškių - Dotiškių punktą sieną kirsti galima nuo 9 iki 18 val. Vidutiniškai per parą per šį punktą į abi puses vyksta apie 60 automobilių ir apie 150 asmenų.

Druskininkų savivaldybėje veikiantis Latežerio punktas dirbs nuo 8 iki 9 val. ir nuo 17 iki 18 val. Šiuo metu šis punktas veikia nuo 8 iki 19 val. Vidutiniškai per parą per jį į abi puses sieną kerta apie 18 automobilių ir apie 25 asmenis.

Per abu šiuos vietinio susisiekimo (supaprastintus) punktus gali vykti tik Lietuvos ir Baltarusijos pasienio ruožo gyventojai, negabenantys deklaruotinų daiktų.

Planuojama naujų Eišiškių ir Latežerio punktų statybas baigti 2014 metų rugsėjį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų