Parama gaisrą Alytuje malšinusiems ugniagesiams jau perkopė 200 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Alytaus miesto savivaldybė pranešė, kad didžiulį gaisrą padangų perdirbimo įmonėje malšinusiems ugniagesiams ir ekstremalios situacijos padariniams likviduoti jau paaukota daugiau nei 200 tūkst. eurų. 

„Perkopėme 200 tūkst. eurų ribą! 

Jau surinkta 205 580,94 eurų parama!

Dėkavojam nuog visos dušios!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ džiaugėsi ir dėkojo savivaldybė.

Alytaus miesto savivaldybė Šiaulių banke atidarė paramos lėšų sąskaitą LT467181200002130487, į kurią visi norintys gali pervesti lėšų ugniagesiams premijuoti ir ekstremalios situacijos likvidavimo išlaidoms apmokėti.

Kaip rašo savivaldybė, norintys skirti lėšų ugniagesiams premijuoti, pervesdami lėšas paskirties eilutėje turi nurodyti „Ugniagesiams premijuoti“;

Jeigu lėšas norite skirti ne tik ugniagesiams – rašykite „Ekstremalios situacijos likvidatoriams premijuoti“;

Jeigu lėšas norite skirti ekstremalios situacijos pasekmėms likviduoti, pervesdami lėšas paskirties eilutėje nurodykite „Ekstremaliai situacijai likviduoti“;

Jeigu lėšas pervedate iš užsienio, tuomet SWIFT kodas bus: CBSBLT26XXX.

Šaulių banko valdyba nusprendė, kad gyventojams skiriant paramą šiai situacijai pinigų įnešimas visoje Lietuvoje nieko nekainuos.

Savivaldybė informuoja, kad premijos ugniagesiams ir kitiems ekstremalios situacijos likvidatoriams iš paaukotų pinigų bus paskirtos Alytaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu. Pagal Gyventojų pajamų mokesčio įstatymo 17 str. 1 dalies 36 punktą premijos, skirtos savivaldybių tarybų sprendimais, – neapmokestinamos.

Socialinio draudimo įmokų nuo šių premijų taip pat nereikės išskaičiuoti, kadangi jos išmokamos asmenims, nesusijusiems su Alytaus miesto savivaldybės administracija darbo santykiais.

Portalas primena, kad gaisras Alytuje įsikūrusioje įmonėje „Ekologistika“ kilo spalio 16 dieną. Ugniagesiai su ugnimi ir jos padariniais kovojo ilgiau nei savaitę.

Kelias dienas po gaisro apylinkėse fiksuotas smarkiai padidėjęs oro užterštumas pavojingomis medžiagomis.

Dėl gaisro Alytaus mieste ir rajone paskelbtos ekstremalios situacijos.

Įmonėje „Ekologistika“ kilęs gaisras vadinamas viena didžiausių šalies ekologinių nelaimių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Matys tie ugnegesiai tuos pinigus tiktai sapnuose. Dar taip nebuvo NIEKADA toj supistoj lietuvoje taip kad suaukotus pinigus gautu tie kam pinigai suaukoti. Atsiras tiek nukentejusiu kabinetuose kad baudziauninkams liks tiktai centukai.

Geras pasiūlymas

Geras pasiūlymas portretas
Per paskutines 4 savaites gavau 24836 USD, dirbdamas internetu iš namų, dirbdamas ne visą darbo dieną. Įstojau į šį daarbą prieš 2 mėnesius ir per pirmąjį mėnesį lengvai gavau 21695 USD, neturėdamas jokios internetinės darbo patirties. Kiekvienas gali gauti šį darbą šiandien ir pradėti užsidirbti pinigų internetu, vykdydamas šioje svetainėje pateiktas instrukcijas ..............>>>>>>>>>>> C­­a­s­h­Flow7­7.C­O­M

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Duokit ugniagesiams visus suaukotus eurus!!! Bet turbūt vagiai valdžioj, vmy nuvogs visokius mokesčius ir liks po kelis šimtus € ugniagesiams... Kur nuvogti nukeliaus, neaišku :-(((
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių